Phantasialand, gelegen in Brühl, Duitsland, transformeert zichzelf elk jaar in een winterwonderland tijdens Wintertraum. Phantasialand Wintertraum betekent niet alleen genieten van de gebruikelijke attracties en thrillrides, want deze zijn gewoon geopend, maar ook van een winterwereld vol twinkelende lichtjes, sneeuw, wintershows, typische winterse lekkernijen en de indrukwekkende eindshow Magic Symphony.

Betoverende Shows en Magische Symfonie

Een absolute must-see tijdens Wintertraum zijn de betoverende shows die je meenemen naar een wereld van fantasie en magie. Vergeet vooral niet om plaats te nemen bij de grote eindshow, MAGIC SYMPHONY. Een spektakel dat je niet snel zult vergeten en dat de perfecte afsluiting vormt van een dag vol winterse avonturen.

Phantasialand Wintertraum

Winterse Lekkernijen

Geniet ook zeker van de typische winterse lekkernijen die overal in het park te vinden zijn. Warme chocolademelk, verse wafels met slagroom en Duitse Glühwein. Oostenrijkse Kaiserschmarrn, de Finse gerookte zalm Flammlachs of een stevig bord boerenkool met worst. Er is voor elk wat wils! 

Phantasialand Wintertraum

Mijn Wintertraum Ervaring

In mijn YouTube-video deel ik de hoogtepunten van ons bezoek aan Phantasialand Wintertraum. Laat je meevoeren door de sfeer terwijl ik je laat kennismaken met de sensationele attracties en thrillrides, de culinaire verwennerijen in een winterwereld vol twinkelende lichtjes, de lasershow ‘Pulse of Rookburgh’ en eindshow ‘Magic Symphony’.
Je komt in gelijk in de kerstsferen.

Overnachten bij Phantasialand

Het bezoek werd compleet gemaakt door een sfeervolle overnachting in Hotel Charles Lindbergh. Een thema hotel gebouwd in steampunkstijl midden in themagebied Rookburgh. Waar je overnacht in een een echte aeronautencabine.

Phantasialand Wintertraum: Openingstijden en Handige Tips

  • Datum: Phantasialand Wintertraum vindt plaats van halverwege november tot 28 januari 2024.
  • Openingstijden Phantasialand Wintertraum: Dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur.
  • Reservering: Vergeet niet om je Phantasialand Wintertraum ticket online te reserveren, voorafgaand aan je bezoek. Dit bespaart niet alleen wachttijd bij de ingang, maar zorgt er ook voor dat het niet te druk wordt in het park, waardoor je optimaal kunt genieten van de winterse sfeer.