Kist als bijzettafel
Huis en Interieur

(P)Inspiratie: Kist als Bijzettafel

Ik hou van Pinterest. Gewoon relaxt plaatjes kijken. Pinterest is een heerlijke bron van inspiratie. Ik deelde al eens eerder een inspiratie-overzicht van hoe ik het graag in huis zou willen. Van dat ‘White, Wood and shades of Grey’ principe ben ik nog altijd niet afgeweken. meubels die vervangen moeten worden, en ook de dingen die we gaan opknappen, gaan in deze stijl. Langzaam maar zeker creëer ik zo een bepaalde rust en eenheid in mijn interieur. Wat ik ook tegen kwam op Pinterest; een kist als bijzettafel! Een oude leger- of scheepskist, of een mooie antieke dekenkist.

DIY project: Kist opknappen

Hoe ouder hoe beter. Geweldig! Ik werd er helemaal enthousiast van. Dat wil ik ook graag. En het liefst natuurlijk als DIY project. Het lijkt me zo leuk om een oude kist helemaal op te kunnen opknappen. Een bezoekje aan de kringloop leverde helaas nog niets op.

Kist als bijzettafel

Maar de zoektocht is nog niet over. Er zijn nog zat rommel- en vlooienmarkten waar ik mijn oude kist die ik als bijzettafel kan gaan gebruiken, tegen het lijf kan lopen. En het is ook niet iets wat ik gisteren al in huis moet hebben.

Zo leuk hoe je een oude kist kunt opknappen en daarna dus heel gaaf als bijzettafel kunt gebruiken. Tevens ben je zo ook duurzaam bezig! Je geeft immers meubels een tweede leven.

Kist als bijzettafel
Kist opknappen

Meer inspiratie vind op mijn Pinterest, waar ik op dit bord meer verzameld heb dan alleen witte kisten.

Wat zou jij doen met een oude houten kist?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

17 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.