Home » Plog: 14 Augustus 2018 – New Ink and DateNight

Plog: 14 Augustus 2018 – New Ink and DateNight

Plog

Dinsdag 14 Augustus had ik voor een speciale reden een vrije dag in mijn agenda staan. Bij het wakker worden besloot ik spontaan mijn dag te ploggen.

De bedoeling was om om 7.00 uur in de sportschool te staan. Maar toen om kwart over zes de wekker ging, besloot ik al snel dat ik nog heel even wou blijven liggen. Nog even lekker soezen in bed. Als wekker vervolgens om half 8 mij wél definitief uit bed rinkelt doe ik snel mijn sportschoenen aan en giet ik een snelle shake als pre-ontbijt naar binnen, dan heb ik tenminste iets in mijn maag. Daarna is het even lekker zweten en calorieën verbranden in de sportschool.

Ik hou ervan om, als ik een vrije dag heb, ‘s ochtends al naar de sportschool te gaan. Ik kom dan ook na een heerlijke work-out weer tevreden thuis. Douchen en daarna een goed ontbijt volgen. Dan snel aankleden en op naar mijn volgende afspraak. Een spannende afspraak want mijn huidige tattoo word opgewaardeerd.

Na twee uurtjes in de stoel te hebben gezeten, onder het genot van een prikkende naald, ben ik een mooie tattoo rijker.
Ik ga nog even gezellig bij een vriendin op bezoek alvorens ik richting huis vertrek.

Eenmaal thuis, de prangende vraag what-to-eat! De zin om de daarvoor benodigde boodschappen te doen ontbreekt ook al helemaal. De keuze is dan ook snel gemaakt om te gaan uiteten en daarna af te sluiten met een filmpje. Een onverwachte #dateNight. Altijd een goed idee!

De sushi smaakt weer prima. Weightwatchers zetten we voor vandaag wel even on hold en morgen gaan we verder waar ik gestopt was 😉 De film, tja, Jaws 15, laten we het daarop houden. Ondanks de matige film, een zeer prima besteedde dag.

2 Comments

  1. Jeanine
    16 augustus 2018 / 21:07

    Sushi is gewoon altijd een goed idee. Ik ben ontzettend benieuwd naar je tattoo! Ook iets met kleur dus? 🙂

  2. 23 augustus 2018 / 22:09

    Leuk om even een kijkje achter de schermen te krijgen 🙂 ben erg benieuwd naar je tattoo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.