Home » Plog: 26 November – Concert Nightwish & Harry Potter Popup Store

Plog: 26 November – Concert Nightwish & Harry Potter Popup Store

Plog

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een plog geplaatst heb. De laatste dateerd alweer van 14 Augustus. Tijd voor weer eens een foto verslag, deze keer van twee plogwaardige dagen.

Concert Nightwish

Ik start mijn vrije dag als ik mijn ogen rond 8:00 open doe. En na mijn ontbijt besluit ik even wat quality time voor mezelf in te lassen door middel van een scrubje en maskertje van L’Oréal Paris. Tijdens het maskertje ook meteen een half uurtje relaxen op bed.

Na een fijne douche is het aankleden in stijl en nog even rustig genieten van een latte macchiato. Daarna is het al snel tijd om mijn koffer in te pakken en naar het station te gaan. Op naar de Ziggo Dome. Want daar staat dé afspraak van vandaag gepland. Een concert van Nightwish.

Tijdens de twee en een half uur durende treinreis ook ff lunchen: Sushi!
En rond half drie komen we aan op station Utrecht, om daar over te stappen richting Amsterdam Bijlmer Arena.

Bij aankomst bij Amsterdam Bijlmer Arena lopen we meteen richting Jaz hotel, want daar hebben we tevens een nacht spelen geboekt. Jaz Hotel is echt een aarader als je net als ons toch een redelijk stuk moet reizen voor een concert in de Ziggo Dome. . Het hotel ligt namelijk gewoon naast de ingang van de Ziggo. (Klik hier als je €15 korting wil via booking.com, mijn favoriete app om hotels te boeken)

Na het inchecken en het droppen van de bagage op de kamer, gaan we nog wat shoppen rondom Amsterdam Arena en een hapje te eten bij Loungebar & Restaurant JinSo. Na het eten willen we richting ziggo dome gaan om het laatste uurtje tijd te doden in de wachtrij. Maar omdat het buiten toch wel koud is besluiten we te wachten op onze kamer totdat de zaal opengaat. Vanuit onze kamer zien we de rij steeds langer worden.

Daarna is het genieten van het concert van Nightwish. De finse band zet een zeer prima show neer. Het is twee uur lang genieten van oud en nieuw materiaal, mooie visuals en knallend vuurwerk. En vooral bij het laatste nummer, Ghost Love Score weet Floor mij weer een laag kippenvel te bezorgen.

Na een prima nacht slapen en een goed ontbijt gaan we met de trein weer richting huis op aan. We zien ons volgend concert in de Ziggo Dome al aangekondigd 🙂

Harry Potter Popup Store

We besluiten wél nog een langere overstap te maken in Utrecht. Een beetje nieuwsgierig geworden naar de Harry Potter Popup store in Hoog Catharijne. De store zelf is leuk, je kunt er een kwartiertje lekker rondneuzen. De boekenliefhebber zal er zijn hart ophalen. Maar persoonlijk ik had er iets meer van verwacht. Maar toch, leuk om even gezien te hebben.
Voor de liefhebber, De Harry Potter popup store is trouwens tot en met de eerste week van Januari 2019 geopend.

16 Comments

 1. 27 november 2018 / 23:47

  Ahhhh Nightwish! Ik heb ze meerdere keren live gezien, Floor is echt een topvervanger voor Tarja en Anette <3

  • 28 november 2018 / 8:32

   Helemaal met je eens. Ik had persoonlijk minder met de stem van Tarja.

   Ik volg Floor al vanaf haar tijd bij After Forever. Dus toen Floor en Nightwish samen kwamen werd voor mij het plaatje compleet. 🙂

   Dit was voor mij de eerste keer dat ik ze zag. Genieten hoor!

 2. 28 november 2018 / 8:28

  ? Nightwish! Ik ben wel benieuwd naar de pop-up store, maar om nou alleen daarvoor naar Hoog Catherijne te gaan…

  • 28 november 2018 / 8:29

   Oh huh, waar het vraagteken staat stond eigenlijk een hartje…

  • 28 november 2018 / 8:41

   Het was dat we moesten overstappen op Utrecht CS, anders had ik het niet gedaan. Het is niet sprciaal genoeg om alleen daarvoor naar Utrecht te gaan. Alhoewel het ook wel leuk shoppen in bij Hoog Catharijne

 3. 28 november 2018 / 9:26

  Plog, ik moest even nadenken, dus eigenlijk maak altijd plogs, hahaha

  Leuk om weer een plog van jou te zien en wat je allemaal gedaan hebt, de pop up store, ja je verwacht dan heel veel, en meestal valt het tegen, ik laat het dan ook maar, tenzij ik er echt voorbij kom zoals jij deed 😉

  X

 4. ingrid
  28 november 2018 / 13:15

  wat leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt.

 5. 28 november 2018 / 13:44

  leuk om je planning zo te zien al denk ik dat nightwish echt niet mijn ding is haha maar gelukkig isiedereen niet van iedereen fan 🙂

 6. 28 november 2018 / 14:46

  Wat leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan

 7. 29 november 2018 / 11:22

  Wat leuk om dit te lezen! Ik ken 2 nummers van Nightwish en die vind ik best goed! 🙂

 8. Jeanine
  29 november 2018 / 16:26

  Verdorie, ik was vandaag in Utrecht, als ik dat geweten had … ik vind Harry heel erg leuk! En mijn zusje is een nog grotere fan.
  Dat hotel ziet er trouwens ook onwijs leuk uit.

 9. 30 november 2018 / 11:11

  Wat een leuk hotel! En wat handig zo naast de Ziggo Dome. Een concert is toch al een behoorlijke tijd geleden voor mij. Ik kan mij het K3-afscheidsconcert nog levendig herinneren trouwens 😉 Maar dat is even een andere categorie. Binnenkort ga ik eindelijk weer eens dansen. In het nieuwe Tivoli in Utrecht (het oude Tivoli was zoooooo veel fijner en leuker. Net een wat kleinere variant van Paradiso).

 10. 1 december 2018 / 13:09

  Jammer dat de Harry potter pop up tegen viel. Gelukkig is er genoeg anders te doen in Hoog Caterijne ?

 11. Tania
  6 december 2018 / 17:34

  Wat een leuk hotelletje. Van Nightwish had ik persoonlijk nog niet gehoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.