Queensrÿche in Effenaar
Getting Personal

Queensrÿche in de Effenaar

Vlak nadat ik deze blog schreef kwam de melding binnen dat het concert van Queensrÿche in de Effenaar verplaatst zou worden naar 1 november. Een half jaar verder! Op dat moment natuurlijk minder leuk. Maar goed, het was niet anders. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk, na heel lang wachten, zo ver.

Nu ligt Eindhoven maar een uurtje rijden van Maastricht. Maar we hadden besloten er meteen een compleet uitje van de maken. ’s Middags met de trein heen, beetje shoppen in het centrum van Eindhoven, laat op de middag een hapje eten, daarna het concert bezoeken en dan inchecken in een hotelletje.

Zo gezegd zo gedaan. En het is een prima besteding van een vrijdag geworden inclusief een behoorlijke portie ‘Quality time’ samen met René. Goed gegeten bij Eetcafé Bolle Boel. Nog een paar stoere boots gescoord tijdens het shoprondje en ingecheckt bij Hotel Pullman Eindhoven waar we onze spulletjes alvast op de kamer hebben gezet. Het Hotel kan ik echt aanraden als je een logeer adres zoekt in Eindhoven. Toffe, moderne en schone kamers die van de nodige luxe voorzien zijn, inclusief gratis Wifi (niet geheel onbelangrijk).

Queensrÿche in de Effenaar

Het concert was geweldig. Na de eerste noten van de nieuwe zanger Todd la Torre was ik de aanfluiting van Bospop 2009 vergeten. Aangezien René iets beter is in het reviewen van een concert bij deze een quote die hij op Facebook plaatste:

Het was fantastisch. Jazeker waren er ook valse noten en een zanglijn die de mist in ging. Maar het dak ging eraf in de Effenaar. La Torre en crew brachten een georganiseerde chaos van heel veel oud, gecombineerd met 3 nieuwe nummers. Vooral het oud werd door iedereen luidkeels meegezongen en geklapt. Er hing een sfeer van feelin’ good over de band. En als zelfs Michael Wilton een paar keer breed kan staan glimlachen, hoef ik denk ik niet veel meer te vertellen. Vergeet die shit na Promised Land. Queensrÿche is back, and back with a vengeance!

Rest nu alleen nog enkele fotootjes van mijn hand:

Queensrÿche in Effenaar
Queensrÿche in Effenaar
Queensrÿche in Effenaar
Queensrÿche in Effenaar
Queensrÿche in Effenaar

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

2 Comments

 • René

  En zo is iets waar je je een hele tijd heel erg op hebt verheugd alweer voorbij. But what a ride it has been 🙂
  Zoals altijd weer een leuke persoonlijke review op wat je hebt meegemaakt Engel.
  Ik beleef het weer even helemaal opnieuw.
  Nu maar weer verheugen op het volgende leuks wat nog in het vat zit, en plannen maken voor nog meer leuke dingen.
  XxxX

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.