Review: Dekbedovertrek van Dekbed-Discounter

Review dekbedovertrek dekbed-discounter
Getagd: Samenwerking

Er zijn van die tijden dat alles ineens kapot lijkt te zijn. Dit was onlangs met ons beddengoed het geval. Vrijwel al het beddengoed wat we hebben wordt of dun, smoezelig, of er vallen mede door ouderdom gaten en scheurtjes in. Voor dat smoezelige heb ik wel een mooi trucje; een nachtje weken in een emmer met een flinke scheut Dasty en daarna de wasmachine in. Werkt dat niet meer dan wordt het écht tijd om voor de lap stof een andere bestemming te kiezen. Oud en versleten beddengoed dus. Hoog tijd voor iets nieuws. En als geroepen kwam er een leuk samenwerkingsvoorstel mijn mailbox in gerold met daarin de vraag of ik het een dekbedovertrek van Dekbed-discounter wil uitproberen.

Dekbedovertrek van Dekbed-Discounter

Bij Dekbed-discounter hebben ze meer dan alleen Dekbedovertrekken. Zo verkopen ze ook hoeslakens, matrassen en kussens. Kijk vooral eens rond op de website. Keuze genoeg.

De keuze voor mijn dekbedovertrek is snel gemaakt. Ik hou van rustige overtrekken zonder motiefjes in neutrale kleuren. Mijn oog valt dan ook al snel op de Zensation Liberty Grijs. Het juiste formaat aangeklikt in het keuzemenu en de bestelling wordt via de webshop verder makkelijk en gebruiksvriendelijk afgerond. De dag erna levert de postbode het pakket netjes en goed verpakt aan de deur af.

Dekbedovertrek van Dekbed discounter

Eerst wassen natuurlijk, want nieuw beddengoed vind ik altijd zo’n vreemd chemisch geurtje hebben. Een geurtje waar ik niet in wil slapen. Eenmaal gewassen en gedroogd in de droger meteen opgelegd om uit te testen.

Super fijne stof, lekker zacht op de huid

De stof van dit dekbedovertrek van Dekbed-Discounter voelt erg lekker aan, heerlijk zacht op de huid. De kleur past ook prima bij de rest van de kamer en wijkt niet af van de afbeelding in de webshop. Enige minpuntje vind ik de dikte van de stof. Persoonlijk vind ik het wat aan de dunne kant. Bang dat als een van de katten een potje komt kneden er al meteen gaatjes in gaan zitten.

Bed met dekbedovertrek van Dekbed-Discounter
Bed met dekbedovertrek van Dekbed-Discounter

Conclusie

En helaas is mijn vermoeden werkelijkheid geworden. Na twee nachtjes heerlijk slapen onder de super zachte stof zie ik toch al enkele gaatjes en winkelhaakjes in de stof zitten. Zo super jammer! Waarschijnlijk veroorzaakt door de katten die vrije toegang hebben tot de slaapkamer. Ik kan ze nu eenmaal niet tegenhouden tot een potje ravotten. Dit dekbedovertrek van Dekbed-Discounter is dus minder geschikt voor een huishouden met kattenliefhebbers. Een volgende keer beter opletten welke stof ik kies.

Geschreven door

Hi daar en welkom! Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee op ontdekkingstocht naar alle mooie plekjes op de wereld. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia.
ReizenReizen

3 Reacties

 1. Jenn

  Oh wat jammer! Ik heb ze ook, en met twee ravottende honden nog nergens last van. Maar die hebben natuurlijk iets minder scherpe nagels dan katten…

  Antwoord
 2. Jeanine

  Wat jammer!! Dat zou het hier ook niet lang overleven met de kinderen en de kat.

  Antwoord
 3. Jaimy

  Hi Saskia,

  Bedankt voor je review! Kattenliefhebbers zijn in staat om mij er om te wurgen maar persoonlijk begrijp ik nooit zo goed waarom je je katten op je beddengoed zou willen hebben. Goed, ik heb dan ook geen katten en snap daar natuurlijk helemaal niks van. Naar aanleiding van je review durf ik de gok wel aan; bij gebrek aan katten gaat het vast meevallen met de gaatjes en winkelhaken.

  ps. mooie website!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Je matras vervangen. Wanneer doe je dat?

Je matras vervangen. Wanneer doe je dat?

Nog niet zo lang geleden attendeerde mijn facebook herinneringen mij erop dat wij ons bed alweer 6 jaar hebben. Na vijftien jaar waterbed, stapten wij toen over naar een boxspring met matras topper. Wordt het niet langzaam tijd voor een nieuw bed? Hoe lang gaat een...

Tips voor meer sfeer in de slaapkamer

Tips voor meer sfeer in de slaapkamer

Misschien heb je het meegekregen, misschien ook niet, maar onze slaapkamer heeft een fijne grote opknapbeurt gehad. We wilden vooral méér sfeer in de slaapkamer creëren. Waar het eerst vier witten muren en een bed was, hebben we nu gekozen voor een tikkeltje hotel...

Hotel Chique met kunstplanten

Hotel Chique met kunstplanten

We blijven even in Urban Jungle sferen 🙂 In mijn vorige blog had ik het over de vele voordelen van kamerplanten voor je thuiswerkplek. In deze blog ga ik in op planten in de slaapkamer. Waarom ook dat goed is, maar ook waarom ik uiteindelijk toch gekozen heb voor een...