Dekbedovertrek van Dekbed-Discounter
Huis en Interieur

Review: Dekbedovertrek van Dekbed-Discounter

Er zijn van die tijden dat alles ineens op of kapot lijkt te zijn. Dit was onlangs met ons beddengoed het geval.
Vrijwel al het beddengoed wat we hebben wordt of dun, of smoezelig, of er vallen mede door ouderdom gaten en scheurtjes in. Voor dat smoezelige heb ik wel een mooi trucje, ’n nachtje weken in de Dasty doet soms wonderen. Werkt dat niet meer dan wordt het écht tijd om voor de lap stof een andere bestemming te kiezen.

Oud en versleten beddengoed dus. Tijd voor iets nieuws. Als geroepen kwam er een leuk samenwerkingsvoorstel mijn mailbox in gerold met daarin de vraag of ik het beddengoed van Dekbed-discounter wil uitproberen.

Dekbedovertrek van Dekbed-Discounter

Bij Dekbed-discounter hebben ze meer dan alleen Dekbedovertrekken. Zo verkopen ze ook hoeslakens, matrassen en kussens. Kijk vooral eens rond op de website. Keuze genoeg.

De keuze voor mijn dekbedovertrek is redelijk snel gemaakt. Ik hou van rustige overtrekken in neutrale kleuren. Mijn oog valt dan ook al snel op de Zensation Liberty Grijs.
Juiste maat aangeklikt in het keuzemenu en de bestelling via de webshop verder makkelijk afgerond. De dag erna levert de postbode het pakket netjes en goed verpakt aan de deur af.

Dekbedovertrek van Dekbed-Discounter
Eerst wassen natuurlijk, want nieuw beddengoed vind ik altijd zo’n vreemd chemisch geurtje hebben. Niet iets waar in in wil slapen. Eenmaal gewassen en gedroogd in de droger meteen opgelegd om uit te testen.

De stof voelt erg lekker aan, heerlijk zacht op de huid. De kleur past ook prima bij de rest van de kamer en wijkt niet af van de afbeelding in de webshop. Enige minpuntje vind ik de dikte van de stof. Persoonlijk vind ik het wat aan de dunne kant. Bang dat als een van de katten een potje komt kneden er al meteen gaatjes in gaan zitten.

En helaas is mijn vermoeden werkelijkheid geworden. Na twee nachtjes heerlijk slapen zie ik toch al enkele gaatjes en winkelhaakjes in de stof zitten. Waarschijnlijk veroorzaakt door de katten die vrije toegang hbeben tot de slaapkamer. Ik kan ze nu eenmaal niet tegenhouden tot een potje ravotten. Dit dekbedovertrek van Dekbed-Discounter is dus minder geschikt voor een huishouden met kattenliefhebbers.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

3 Comments

  • Jenn

    Oh wat jammer! Ik heb ze ook, en met twee ravottende honden nog nergens last van. Maar die hebben natuurlijk iets minder scherpe nagels dan katten…

  • Jaimy

    Hi Saskia,

    Bedankt voor je review! Kattenliefhebbers zijn in staat om mij er om te wurgen maar persoonlijk begrijp ik nooit zo goed waarom je je katten op je beddengoed zou willen hebben. Goed, ik heb dan ook geen katten en snap daar natuurlijk helemaal niks van. Naar aanleiding van je review durf ik de gok wel aan; bij gebrek aan katten gaat het vast meevallen met de gaatjes en winkelhaken.

    ps. mooie website!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.