Review: Foto op Aluminium van Webprint

Met het opknappen van onze eethoek wilde ik ook graag iets nieuws boven de eettafel. Nog een beetje zoekende wat precies, was ik al vele mogelijkheden tegengekomen; canvas, foto op hout, posters, foto op plexiglas én foto op aluminium. Die laatste had mijn voorkeur omdat wij een bepaalde look willen creëren in ons interieur. Knus maar toch strak – beetje Scandinavisch, met veel hout, wit en grijs tinten.

Foto op Aluminium

Onlangs kreeg ik van Webprint de mogelijkheid om iets af te laten drukken. Ik heb gekozen voor mijn voorkeur, namelijk foto op aluminium. De keuze van de foto was snel gemaakt; Lola en Aeon die na een potje ravotten samen op de bank kruipen en daar innig in slaap vallen. Maar dan wel omgezet naar een zwart-wit versie.

De website van Webprint gaf als extra informatie: Zwart-wit foto’s komen prachtig uit op geborsteld aluminium. De geborstelde plaat is donkergrijs. Dit zie je terug in je foto, deze oogt donkerder. Het geborstelde zorgt ervoor dat het licht met je foto gaat spelen. De weerkaatsing geeft je foto elke keer een andere uitstraling. Je foto wordt nooit saai om naar te kijken.

Afdrukkwaliteit

Van de week kreeg ik mijn foto op aluminium in huis. Ik ben echt aangenaam verrast door de afdrukkwaliteit maar ook door het effect van het geborstelde aluminium. Vanaf elke hoek heeft de foto weer andere lichtinval, wat het geheel een mooi speels maar toch erg strak effect geeft.

Ik ben een happy meisje 🙂
Ik moet alleen nog een fotoplank halen om de boel op te plaatsen, aangezien ik een ophangset ben vergeten mee te bestellen.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

7 Comments

 1. [F]rankie.XL

  Erg leuke foto 🙂 ik hou d’r van.
  Beetje lastig te beoordelen via je foto’s hoe het aluminium gebeuren er uit ziet, maar het lijkt me erg mooi.
  Helaas wel prijzig. Zal het ongetwijfeld waard zijn, maar vind €74 toch net ff wat teveel zeg maar.

  Reply
  • Rene

   Nou als ooggetuige kan ik echt zeggen dat dit het geld meer dan waard is. Ik was mega verrast van de prachtige uitkomst. En inderdaad door het geborsteld product is het elke keer weer een feest om naar te kijken.
   En zeg nou zelf. Die snoetjes van dat krapuul van ons. Meesterlijk!

 2. Serena

  Wow, ik had er nog nooit van gehoord. Ziet er wel erg mooi uit inderdaad!!!

  Reply
 3. jackie

  dit is heel mooi….
  vooral zwart wit lijkt me op aluminium heel erg mooi…

  Heel veel plezier met deze foto in jullie kamer..

  Reply
 4. Petra

  Ik kan het niet helemaal goed zien op de foto maar ik kan me voorsstellen dat het aluminium de foto een mooi effect meegeeft. Leuke foto heb je uitgekozen.

  Reply
 5. Flavie

  Ik vind het heel erg mooi! En zo te zien degelijk van kwaliteit.

  Reply
 6. Sas

  Wat een prachtige foto heb je gekozen<3333

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Je matras vervangen. Wanneer doe je dat?

Je matras vervangen. Wanneer doe je dat?

Nog niet zo lang geleden attendeerde mijn facebook herinneringen mij erop dat wij ons bed alweer 6 jaar hebben. Na vijftien jaar waterbed, stapten wij toen over naar een boxspring met matras topper. Wordt het niet langzaam tijd voor een nieuw bed? Hoe lang gaat een...

Zwart in huis | Zwarte woonaccessoires

Zwart in huis | Zwarte woonaccessoires

Zwart is een kleur die steeds meer gezien wordt in en om het huis. Zo zie ik steeds vaker zwarte kozijnen met zwarte raamdecoratie zoals bijvoorbeeld zwarte jaloezieën. Of oude houten kasten die zwart geverfd worden en zo een tweede leven tegemoet gaan. Een trend die...

Tips voor meer sfeer in de slaapkamer

Tips voor meer sfeer in de slaapkamer

Misschien heb je het meegekregen, misschien ook niet, maar onze slaapkamer heeft een fijne grote opknapbeurt gehad. We wilden vooral méér sfeer in de slaapkamer creëren. Waar het eerst vier witten muren en een bed was, hebben we nu gekozen voor een tikkeltje hotel...