Meteen naar de inhoud
Home » Review: Foto op Aluminium van Webprint

Review: Foto op Aluminium van Webprint

Met het opknappen van onze eethoek wilde ik ook graag iets nieuws boven de eettafel. Nog een beetje zoekende wat precies, was ik al vele mogelijkheden tegengekomen; canvas, foto op hout, posters, foto op plexiglas én foto op aluminium. Die laatste had mijn voorkeur omdat wij een bepaalde look willen creëren in ons interieur. Knus maar toch strak – beetje Scandinavisch, met veel hout, wit en grijs tinten.

Foto op Aluminium

Onlangs kreeg ik van Webprint de mogelijkheid om iets af te laten drukken. Ik heb gekozen voor mijn voorkeur, namelijk foto op aluminium. De keuze van de foto was snel gemaakt; Lola en Aeon die na een potje ravotten samen op de bank kruipen en daar innig in slaap vallen. Maar dan wel omgezet naar een zwart-wit versie.

De website van Webprint gaf als extra informatie: Zwart-wit foto’s komen prachtig uit op geborsteld aluminium. De geborstelde plaat is donkergrijs. Dit zie je terug in je foto, deze oogt donkerder. Het geborstelde zorgt ervoor dat het licht met je foto gaat spelen. De weerkaatsing geeft je foto elke keer een andere uitstraling. Je foto wordt nooit saai om naar te kijken.

Afdrukkwaliteit

Van de week kreeg ik mijn foto op aluminium in huis. Ik ben echt aangenaam verrast door de afdrukkwaliteit maar ook door het effect van het geborstelde aluminium. Vanaf elke hoek heeft de foto weer andere lichtinval, wat het geheel een mooi speels maar toch erg strak effect geeft.

Ik ben een happy meisje 🙂
Ik moet alleen nog een fotoplank halen om de boel op te plaatsen, aangezien ik een ophangset ben vergeten mee te bestellen.

7 reacties op “Review: Foto op Aluminium van Webprint”

 1. Erg leuke foto 🙂 ik hou d’r van.
  Beetje lastig te beoordelen via je foto’s hoe het aluminium gebeuren er uit ziet, maar het lijkt me erg mooi.
  Helaas wel prijzig. Zal het ongetwijfeld waard zijn, maar vind €74 toch net ff wat teveel zeg maar.

  1. Nou als ooggetuige kan ik echt zeggen dat dit het geld meer dan waard is. Ik was mega verrast van de prachtige uitkomst. En inderdaad door het geborsteld product is het elke keer weer een feest om naar te kijken.
   En zeg nou zelf. Die snoetjes van dat krapuul van ons. Meesterlijk!

 2. dit is heel mooi….
  vooral zwart wit lijkt me op aluminium heel erg mooi…

  Heel veel plezier met deze foto in jullie kamer..

 3. Ik kan het niet helemaal goed zien op de foto maar ik kan me voorsstellen dat het aluminium de foto een mooi effect meegeeft. Leuke foto heb je uitgekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.