Review: Foto op Canvas van Fotofabriek

Foto op Canvas
Getagd: Samenwerking

Of ik in ruil voor een eerlijke review een foto op canvas wil laten drukken bij Fotofabriek? Daar heb ik altijd wel oren naar. Ik hou van foto’s. Zowel van fotograferen als van foto’s kijken. Ik kan soms helemaal de tijd vergeten als ik bijvoorbeeld op instagram rond aan het struinen ben.

Review: Foto op Canvas van Fotofabriek.

Mijn externe harde schijf staat bomvol met foto’s! Van de katten, van onze motorvakanties maar ook met probeersels vanaf mijn spiegel reflex camera en snapshots iPhone. Een keuze maken was dus niet zo heel makkelijk. Ga ik voor weer een foto van onze poekies? Of voor een van mijn macro-foto’s om bijvoorbeeld de wc wat op te fleuren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een foto van onze twee motoren op bergpas Silvretta hochalpenstrasse in Oostenrijk.

Foto op Canvas - Origineel

Foto op Canvas – Origineel

De bestelling was snel en makkelijk geplaatst. De website gidst je zonder moeite door het uploadproces en de bestel procedure.  Op woensdag belde de postbode aan om de op maandag bestelde foto af te leveren. Alles zat mooi stevig verpakt zodat de foto zonder kleerscheuren bij mij aankomt. Aan de achterkant zit overigens nog een klein zakje vastgemaakt met daarin materialen om de foto te kunnen ophangen. Ik kies ervoor om de foto op canvas te plaatsen op het ‘motorplankje’ van onze boekenkast.

Geschreven door

Hi daar en welkom! Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee op ontdekkingstocht naar alle mooie plekjes op de wereld. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia.
ReizenReizen

8 Reacties

 1. Nicole Orriëns

  Wat een blitse foto heb je laten afdrukken. Dat ziet er goed en stoer uit!

  Antwoord
 2. Quirina

  Foto’s kijken en maken is soms bijna even leuk, mooie foto heb je gekozen.

  Antwoord
 3. melissa

  Ik ben dol op fotos. Wat leuk dat je een canvasdoek mocht kiezen

  Antwoord
 4. Gabriëlle

  Mooie foto zeg, ik heb laatst ook een canvas besteld bij Fotofabriek en de kwaliteit was super goed!

  Antwoord
 5. Jascha Donath

  Het is wel een hele mooie flitsende foto om af te drukken! Leuk.

  Antwoord
 6. Fleur

  Leuk om je foto mooi te laten afdrukken op een canvasdoek

  Antwoord
 7. Evelyne

  Leuke foto heb je laten afdrukken!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Je matras vervangen. Wanneer doe je dat?

Je matras vervangen. Wanneer doe je dat?

Nog niet zo lang geleden attendeerde mijn facebook herinneringen mij erop dat wij ons bed alweer 6 jaar hebben. Na vijftien jaar waterbed, stapten wij toen over naar een boxspring met matras topper. Wordt het niet langzaam tijd voor een nieuw bed? Hoe lang gaat een...

Tips voor meer sfeer in de slaapkamer

Tips voor meer sfeer in de slaapkamer

Misschien heb je het meegekregen, misschien ook niet, maar onze slaapkamer heeft een fijne grote opknapbeurt gehad. We wilden vooral méér sfeer in de slaapkamer creëren. Waar het eerst vier witten muren en een bed was, hebben we nu gekozen voor een tikkeltje hotel...

Hotel Chique met kunstplanten

Hotel Chique met kunstplanten

We blijven even in Urban Jungle sferen 🙂 In mijn vorige blog had ik het over de vele voordelen van kamerplanten voor je thuiswerkplek. In deze blog ga ik in op planten in de slaapkamer. Waarom ook dat goed is, maar ook waarom ik uiteindelijk toch gekozen heb voor een...