Home » Review: Foto op Canvas van Fotofabriek

Review: Foto op Canvas van Fotofabriek

Foto op Canvas

Of ik in ruil voor een eerlijke review een foto op canvas wil laten drukken bij Fotofabriek? Daar heb ik altijd wel oren naar. Ik hou van foto’s. Zowel van fotograferen als van foto’s kijken. Ik kan soms helemaal de tijd vergeten als ik bijvoorbeeld op instagram rond aan het struinen ben.

Review: Foto op Canvas van Fotofabriek.

Mijn externe harde schijf staat bomvol met foto’s! Van de katten, van onze motorvakanties maar ook met probeersels vanaf mijn spiegel reflex camera en snapshots iPhone. Een keuze maken was dus niet zo heel makkelijk. Ga ik voor weer een foto van onze poekies? Of voor een van mijn macro-foto’s om bijvoorbeeld de wc wat op te fleuren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een foto van onze twee motoren op bergpas Silvretta hochalpenstrasse in Oostenrijk.

Foto op Canvas - Origineel
Foto op Canvas – Origineel

De bestelling was snel en makkelijk geplaatst. De website gidst je zonder moeite door het uploadproces en de bestel procedure.  Op woensdag belde de postbode aan om de op maandag bestelde foto af te leveren. Alles zat mooi stevig verpakt zodat de foto zonder kleerscheuren bij mij aankomt. Aan de achterkant zit overigens nog een klein zakje vastgemaakt met daarin materialen om de foto te kunnen ophangen. Ik kies ervoor om de foto op canvas te plaatsen op het ‘motorplankje’ van onze boekenkast.

8 Comments

 1. 16 februari 2018 / 11:13

  Foto’s kijken en maken is soms bijna even leuk, mooie foto heb je gekozen.

 2. 16 februari 2018 / 12:25

  Ik ben dol op fotos. Wat leuk dat je een canvasdoek mocht kiezen

 3. 16 februari 2018 / 13:02

  Mooie foto zeg, ik heb laatst ook een canvas besteld bij Fotofabriek en de kwaliteit was super goed!

 4. 17 februari 2018 / 20:52

  Leuk om je foto mooi te laten afdrukken op een canvasdoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.