Home » Review: Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven

Review: Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven

Eindhoven vind ik een heerlijke stad voor een korte citytrip in eigen land. Je kunt er naar hartenlust shoppen want alle grote merken hebben er wel een filiaal. En je kunt er heerlijk vertoeven op een van de gezellige terrassen waar je altijd vriendelijk bediend wordt. Wij doen dan ook regelmatig een dagje Eindhoven en sluiten dan vaak af met een fijn hotelletje. Gewoon, omdat het kan! En na drie keer een nachtje logeren mag ik toch wel zeggen dat Inntel Art hotel in Eindhoven een van mijn favoriete places-to-stay daar is.

Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven

Want wat is er heerlijker om met pijnlijke voeten van het shoppen, of na een waanzinnig concert in de Effenaar, onderuit te zakken in een heerlijke jacuzzi, met een berg geurend badschuim, die midden in je kamer staat, met zicht op de tv.

Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven

Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest.

Inmiddels omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is! De prachtige 4 meter hoge plafonds in de Loft kamers zijn kenmerkend voor het industriële karakter van het hotel. Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.

Inntel Hotels Art Eindhoven is uniek gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven. Op loopafstand van de leukste restaurants, winkels, art galeries en musea. Ook het Station Eindhoven, Philips Stadion (PSV) en Design District Strijp-S zijn om de hoek. Genoeg te ontdekken in de levendige stad Eindhoven! (bron)

Wij boeken altijd de kamer mét Jacuzzi. Ochtendjassen, slippers, scrubhandschoentje en badzout liggen voor je klaar.

Ik heb één keer ontbijt mee geboekt, dat was uitstekend verzorgd met écht voldoende keuze. Maar vind het persoonlijk wel aan de dure kant. Daarom kiezen wij er meestal voor om in de stad te ontbijten.

7 Reacties

 1. 9 november 2017 / 15:12

  Dit ziet er echt heerlijk uit! Daarbij is Eindhoven ook nog eens een onwijs leuke stad. Je maakt het wel heel verleidelijk zo 😉

 2. 11 november 2017 / 10:35

  Oh dat bad ziet er zalig uit, mooi als ik een tripje wil maken naar eindhoven.

 3. 21 november 2017 / 13:37

  Leuk hotel! Ik sliep afgelopen weekend in The Student Hotel in Eindhoven. Ook een echte aanrader!

 4. Paula
  14 oktober 2018 / 21:14

  Tof hotel, heb je vanuit de jacuzzi ook zicht op de stad? Of is het een saaie badkamer waar je in zit.

  • Saskia
   Auteur
   17 oktober 2018 / 8:21

   Het is geen badkamer waar je zit, jacuzzi staat redelijk midden in de kamer, alleen geen uitzicht op de stad. Dat was tenminste voor de twee keer dat ik een kamer daar had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: