Review: Muvit Mini Portable Speaker

Muvit Mini Portable Speaker
Categorie: Lifestyle

Tijdens onze motorvakanties nemen wij altijd zo’n klein netbook mee. Niet allen handig om tussentijds foto’s en films op op te slaan of al aan het verslag te beginnen van de vakantie. Maar ook om ’s avonds in bed nog naar een film te kijken. Echter, het geluid wat uit de boxen van onze netbook komt is waardeloos. Dus we hebben daarom ook altijd zo’n klein mini speakertje bij ons om het geluid te verstreken en verbeteren. Diezelfde mini speaker gebruiken wij ook om gezamenlijk van onze favoriete muziek te genieten op een van onze telefoons of de iPod.

Ook gebruik ik zo’n mini speaker tijdens het sporten, om aan mijn iPad te koppelen, zodat het geluid van de te volgen video net even beter is. Kortom, mini-speakers worden hier in huis best vaak gebruikt.

Vandaag doe ik een review van de Muvit Mini Speaker verkrijgbaar bij MobielBereikbaar.nl.

IMG_4773

Het pakketje was de dag na bestelling al in huis. Bij het uitpakken valt me meteen op dat het een lekker compact en stevig speakertje is. Zonder al te veel poespas. Een aan/uit knop, een volume schuifje, de connector en de opening voor de usb laadkabel. Verder bevat de verpakking nog een opberg zakje en een usb laadkabel. Voor nog kleiner opbergen kun je de Muvit Mini Speaker verkleinen. Je draait hem als het ware in elkaar. Alles past prima in het bij geleverde zakje.

En dan natuurlijk de geluidkwaliteit. We hebben het getest met een iPhone 4, een Samsung Galaxy S4 en diezelfde Samsung Galaxy S4 plus nog een extra speaker. De Muvit Mini Speaker heeft namelijk ook geïntegreerde audio input jack waardoor er meerdere speakers aan elkaar verbonden kunnen worden.
Ik kan alleen maar zeggen; prima geluidskwaliteit. Niets op aan te merken. Voor hetgeen het bedoeld is doet de Muvit Mini Speaker uitstekend zijn werk.

Wij hebben bij deze er weer een reisgadget bij 🙂

IMG_4779
IMG_4776
IMG_4777

Geschreven door

Hi daar en welkom! Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee op ontdekkingstocht naar alle mooie plekjes op de wereld. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia.
ReizenReizen

3 Reacties

  1. Serena

    Ik heb 3 van die dingetjes. Binnenkort eens lange tussenkabeltjes halen, mooi voor in de tuin deze zomer…

    Antwoord
  2. Sas

    Oh dat klinkt heel handig..

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Apple fan in stijl

Apple fan in stijl

Ik ben een echte Apple fan. Ik heb een mooie toffe MacBook pro, een iPad, een iPhone en een Apple watch. Yes, de hele Apple familie is compleet. En er komt er bij mij ook niks anders in huis dan Apple. Het prettige van Apple en waarom ik zo'n fan ben; alles...

Cadeau voor haar? Zoek niet verder

Cadeau voor haar? Zoek niet verder

Zoek je een passend cadeau voor je vrouw, vriendin, moeder of een vrouwelijke collega. Voor de feestdagen, een verjaardag of zomaar? In deze blog heel veel cadeau inspiratie voor haar. Geschenken om met veel liefde te geven. Of voor op je eigen verlanglijstje. Ik zet...

Zilveren oorbellen met geboortesteen

Zilveren oorbellen met geboortesteen

Sieraden! Welke vrouw houdt daar nu niet van. En de meeste vrouwen hebben waarschijnlijk ook voor elke gelegenheid wel een setje juwelen in het juwelenkistje liggen. Zo ook ik. Maar ik moet ook bekennen dat ik niet snel 'prulletjes' van een paar euro zal kopen. Wat...