Muvit Mini Portable Speaker
Travel

Review: Muvit Mini Portable Speaker

Tijdens onze motorvakanties nemen wij altijd zo’n klein netbook mee. Niet allen handig om tussentijds foto’s en films op op te slaan of al aan het verslag te beginnen van de vakantie. Maar ook om ’s avonds in bed nog naar een film te kijken. Echter, het geluid wat uit de boxen van onze netbook komt is waardeloos. Dus we hebben daarom ook altijd zo’n klein mini speakertje bij ons om het geluid te verstreken en verbeteren. Diezelfde mini speaker gebruiken wij ook om gezamenlijk van onze favoriete muziek te genieten op een van onze telefoons of de iPod.

Ook gebruik ik zo’n mini speaker tijdens het sporten, om aan mijn iPad te koppelen, zodat het geluid van de te volgen video net even beter is.
Kortom, mini-speakers worden hier in huis best vaak gebruikt.

Vandaag doe ik een review van de Muvit Mini Speaker verkrijgbaar bij MobielBereikbaar.nl.

IMG_4773Het pakketje was de dag na bestelling al in huis. Bij het uitpakken valt me meteen op dat het een lekker compact en stevig speakertje is. Zonder al te veel poespas. Een aan/uit knop, een volume schuifje, de connector en de opening voor de usb laadkabel. Verder bevat de verpakking nog een opberg zakje en een usb laadkabel.
Voor nog kleiner opbergen kun je de Muvit Mini Speaker verkleinen. Je draait hem als het ware in elkaar. Alles past prima in het bij geleverde zakje.

En dan natuurlijk de geluidkwaliteit. We hebben het getest met een iPhone 4, een Samsung Galaxy S4 en diezelfde Samsung Galaxy S4 plus nog een extra speaker.
De Muvit Mini Speaker heeft namelijk ook geïntegreerde audio input jack waardoor er meerdere speakers aan elkaar verbonden kunnen worden.
Ik kan alleen maar zeggen; prima geluidskwaliteit. Niets op aan te merken. Voor hetgeen het bedoeld is doet de Muvit Mini Speaker uitstekend zijn werk.

Wij hebben bij deze er weer een reisgadget bij 🙂

IMG_4779

IMG_4776

IMG_4777

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.