Home » Review: Razer Firefly Hard Edition Muismat

Review: Razer Firefly Hard Edition Muismat

Review: Razer Firefly Hard Edition Muismat

Hoewel ik ook van girlie dingen hou zoals parfums, make-up en sieraden, ben ik ook gek op gadgets. En vooral als ze licht geven. Vraag me niet wat het is, maar gadgets mét verlichting hebben bij mij altijd een streepje voor. Ik kocht onlangs de Razer Firefly Hard Edition, een muismat mét verlichting en ik vertel je graag mijn ervaring.

Ik had zo’n eenvoudige plastic muismat, met de vrolijke beer Pimboli. Maar deze was na jaren trouwe dienst eigenlijk wel eens aan vervanging toe.  Aangezien ik nogal RSI gevoelig ben en toch behoorlijk wat uren doorbreng aan mijn bureau zocht ik vooral een muismat die het muizen behoorlijk licht maakt. En een muismat die ook verschillende soorten muizen “aankan”. Want voor mijn werk maak ik gebruik van een simpel Logitech muisje en privé werk ik met een Apple Magic Mouse.

Razer Firefly Hard Edition

Na wat speurwerk op diverse websites als Bol.com, Coolblue en Tweakers kwam ik uiteindelijk bij de Razer Firefly Hard edition uit. Ja, een gaming muismat en dat terwijl ik geen gamer ben. Toch blijkt het een perfecte aankoop te zijn.

Razer Firefly Hard Edition

Ik had eerder al twee andere muismatten retour gestuurd. De Corsair MM800 RGB Polaris – Hard Edition, die niet compatibel bleek met mijn macbook. En de Razer Firefly Cloth Edition, die door het stoffen oppervlak het muizen met mijn Apple Magic Mouse nogal zwaar maakte. De laatste optie die ik aanschafte, de Razer Firefly Hard Edition,  was helemaal naar wens. De Razer Firefly Hard Edition heeft een lekker glad en hard microtextuur oppervlak waarop het zowel met mijn Logitech muis als mijn Apple Magic Mouse lekker licht muizen is. Hij heeft heeft een fijne rubberen anti-slip onderkant waardoor de muismat niet verschuift tijdens gebruik. Én er is een besturingsprogramma voor mijn macbook beschikbaar. Razer Firefly Hard Edition heeft verlichting langs de linker-, rechter- en onderkant en is in te stellen met verschillende verlichtingseffecten. Of zoals ik heb, een statisch lekker girlie roze kleurtje.

Het was even een zoektocht, maar met mijn uiteindelijk keuze ben ik meer dan tevreden!

Waar te koop?

Mocht ik je interesse gewekt hebben voor deze gave muismat. De Razer FireFly Hard Edition is te koop bij:

Volg:

9 Reacties

 1. 11 december 2018 / 8:32

  Wat bijzonder een muismat die licht geeft! Ik heb zelf een Oosters tapijtje/muismat van AliExpress : )

 2. 11 december 2018 / 10:12

  wat grappig, een voorkeur voor dingen die licht geven…ga ik eens op letten

 3. 11 december 2018 / 13:02

  ziet er super tof uit! 🙂 blits zelf! ik heb een pad op de laptop dus ik gebruik het niet echt meer.

 4. corrina
  11 december 2018 / 22:39

  Nog nooit gezien maar wel super cool

 5. 12 december 2018 / 9:01

  Ziet er wel stoer uit, maar schrok wel van de prijs. Wat doet het besturingsprogramma i.c.m. de mat? Voor aansturing van de verlichting?

 6. 12 december 2018 / 14:48

  Haha, leuk. Like it!

 7. ingrid
  12 december 2018 / 17:07

  omg deze is echt super tof. die wil ik ook wel hebben

 8. 24 december 2018 / 11:42

  Ik heb ook echt een nieuwe muismat nodig maar koop er meestal altijd eentje bij vistaprint met mijn logo of gewoon bij een winkel een simpele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: