Meteen naar de inhoud
Review: zilveren oorbellen met geboortesteen
Home » Zilveren oorbellen met geboortesteen

Zilveren oorbellen met geboortesteen

Sieraden! Welke vrouw houdt daar nu niet van. En de meeste vrouwen hebben waarschijnlijk ook voor elke gelegenheid wel een setje juwelen in het juwelenkistje liggen. Zo ook ik. Maar ik moet ook bekennen dat ik niet snel ‘prulletjes’ van een paar euro zal kopen. Wat sieraden betreft zal ik eerder wat langer doorsparen voor een sieraad wat ik jaren en bij verschillende gelegenheden kan dragen. En dan zal mijn keuze vaak ook nog gaan naar sieraden die meer betekenis hebben. Veel van mijn sieraden hebben al een pesoonlijke betekenins Zo heb ik al sinds mijn tienerjaren een hele mooie gouden ring, ooit gekregen van mijn vader. Mijn trouwring uiteraard. En oorbellen, een paar zilveren oorbellen en een paar van goud, alle twee gekregen van de man.

Mijn voorkeur uit naar wat subtielere sieraden. Zilver of goud, dat maakt me niet zoveel uit. Maar dus niet van die statement kettingen en oorbellen. Dikke plastic kettingen en gigantische oor-ringen zijn niet aan mij besteed. Ik neig meer naar eenvoudig en fijntjes. Zoals bijvoorbeeld onderstaande oorbellen van zilver. Deze creolen van zilver met geboortesteen mocht ik ontvangen van Kaya sieraden en passen precies in mijn straatje; subtiel en met een persoonlijk tintje.

zilveren oorbellen geboortesteen

Geboortestenen

Geboortestenen zijn edelstenen die horen bij de maand waarin je geboren bent. Elke maand heeft haar eigen geboortesteen met een unieke betekenis. Het gebruik en geloof in geboortestenen is al heel oud. Onze verre voorouders geloofden dat het dragen van de stenen geluk of rijkdom opleverde. Het verwerken van geboortestenen in sieraden maakt dat het sieraad niet alleen persoonlijk en symbolisch is, maar ook kleurrijker door de verschillende kleuren van de Swarovski®-kristallen. 

Ik ben geboren in juni, dus mijn zilveren oorbellen hebben paarsige steentjes en symboliseren parel.

Geboortesteen Juni – Parel ondersteunt bescheidenheid, vrede en schoonheid.

De parel is één van de oudste bekende stenen die bestaan. Voor vele, vele eeuwen werden parels beschouwd als de meest waardevolle stenen die er zijn. Ze worden ook de “tranen van de maan” genoemd vanwege bepaalde verhalen van culturele origine. Ze worden beschouwd als symbolen van onschuld en zuiverheid; dit is waarom veel bruiden parelsieraden dragen of deze in hun bruidsjurk genaaid hebben.

Zilveren oorbellen

Ik heb deze oorbellen van zilver nu een paar weken gedragen. De oorbellen blijven mooi. Ze zijn makkelijk in te doen en klikken eenvoudig dicht. Kortom, ik ben heel tevreden over de kwaliteit. Zo tevreden dat dat ik mezelf binnenkort waarschijnlijk nog een paar leuke bijpassend oorknopjes met geboortesteen cadeau doe!

zilveren oorbellen geboortesteen

Ook op zoek naar een mooi en persoonlijk cadeau? Bijvoorbeeld een paar mooie zilveren oorbellen. Kijk dan eens tussen deze Kaya collectie Oorbellen dames.

Welke voorkeur voor sieraden heb jij?

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Dankjewel voor het lezen, hierdoor kan mijn blog blijven bestaan.

11 reacties op “Zilveren oorbellen met geboortesteen”

  1. Mooi zeg dat paars. Mijn gaten zijn helaas al een aantal jaren weer dichtgegroeid. Ik heb er nu wel spijt van dat ik het toen heb laten gebeuren eigenlijk. Misschien toch weer gaatjes prikken.

  2. ik durf gerust te bekennen dat ik oorbel-verslaafd ben. Ik had altijd ged*** met gaatjes. Toen heb ik 2 jaar geleden mijn oren laten pieren. Daar zat moeders met haar 64 jaar tusse stoere binken die tatoes lieten zetten. en gedenkwaardige verjaardag| Maar ik heb prachtige gaatjes die niet zweren

  3. Prachtige oorbellen! Mooi symbolisch cadeau ook. Ik draag sinds kort geen oorbellen meer, want ik heb altijd last van mn gaatjes. Ik moet op zoek naar magnetische ben ik bang.

  4. Ik heb zelf een moeder dochter ketting van hen. Daar ben ik ook erg blij mee. Ik draag het elke dag. Het is simpelweg erg goede kwaliteit. Ook jouw geboortesteen oorbellen zien er prachtig uit!

  5. Ik draag bijna geen sieraden. Ik kan helaas niet tegen het gevoel van sieraden op mijn lichaam. Ik vind het prachtig maar naar een uur doe ik het uit frustratie allemaal weer af. Deze zilveren oorbellen vind ik ook prachtig.

  6. Mooi! Qua oorbellen wissel ik graag af tussen heel subtiel en heel opvallend, dus ik heb een grote verzameling ringen met en zonder bling, lange opvallende hangers en subtiele knopjes. Maar verder draag ik al jaren mijn pandora armband en twee zilveren ringen, daarmee wissel ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.