Soep
Food

Rode Linzensoep van AH Getest

Ik ben gek op soep! En al helemaal op verse soep. Ik maak ‘m regelmatig zelf met groenten die anders de prullenbak ingaan. Maar ik neem ook regelmatig een verspakket mee van bij de Albert Heijn. Laatst nam ik de Rode Linzensoep mee. Deze had ik nog nooit gehad en ik was in een bui om eens iets nieuws te proberen.

De voordelen van Soep

Een pan soep klaarmaken heeft zoveel voordelen! Een half uurtje rommelen in de keuken en je hebt een vers soepje op tafel staan. Een kom of bord vol met verse groenten en boordevol vitamientjes. Een grote pan soep is óók handig voor de kleinere huishoudens. Ik maak meestal een grote pan klaar. En na het eten (en afkoelen), verdeel ik het in 1 persoonsporties en gaan deze de vriezer in. Ik heb dus altijd wel een snel-klaar maaltijd paraat voor de tijden dat het wat drukker is. Of als ik gewoon geen zin heb om te koken. Broodje erbij en klaar is je lunch of avondeten.

Rode Linzensoep van AH

Ik vind de verse soep pakketten van Appie dus gewoon heel erg handig. En daarnaast zit alles wat je nodig hebt al in het pakket, vaak alleen wat water of olie toevoegen en klaar.

Linzensoep had ik nog nooit gehad. En ik ben altijd wel nieuwsgierig om iets nieuws uit te proberen. Dus ik nam laatst een verspakket Linzensoep mee.

Rode Linzensoep
Rode Linzensoep

Net zoals alle andere soep pakketten is ook deze een soep koud kunstje qua bereiding. Groenten schoonmaken en klein snijden. In de juiste volgorde de pan in. Aan de kook brengen en even doorkoken. Staafmixer erop en klaar! Eventueel nog wat op smaak brengen met peper, zout of iets anders wat je lekker vind.

Rode Linzensoep
Rode Linzensoep

Qua smaak moest ik even wennen hoor. Maar dit soepje is zeker voor herhaling vatbaar. Alleen maar goed dat ik nog twee porties in de vriezer heb liggen.

Meer Soep recepten:

En jij, neem jij wel eens een verspakket soep mee? En welke heeft dan jouw voorkeur?

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.