Meteen naar de inhoud
Soep
Home » Rode Linzensoep van AH Getest

Rode Linzensoep van AH Getest

Ik ben gek op soep! En al helemaal op verse soep. Ik maak ‘m regelmatig zelf met groenten die anders de prullenbak ingaan. Maar ik neem ook regelmatig een verspakket mee van bij de Albert Heijn. Laatst nam ik de Rode Linzensoep mee. Deze had ik nog nooit gehad en ik was in een bui om eens iets nieuws te proberen.

De voordelen van Soep

Een pan soep klaarmaken heeft zoveel voordelen! Een half uurtje rommelen in de keuken en je hebt een vers soepje op tafel staan. Een kom of bord vol met verse groenten en boordevol vitamientjes. Een grote pan soep is óók handig voor de kleinere huishoudens. Ik maak meestal een grote pan klaar. En na het eten (en afkoelen), verdeel ik het in 1 persoonsporties en gaan deze de vriezer in. Ik heb dus altijd wel een snel-klaar maaltijd paraat voor de tijden dat het wat drukker is. Of als ik gewoon geen zin heb om te koken. Broodje erbij en klaar is je lunch of avondeten.

Rode Linzensoep van AH

Ik vind de verse soep pakketten van Appie dus gewoon heel erg handig. En daarnaast zit alles wat je nodig hebt al in het pakket, vaak alleen wat water of olie toevoegen en klaar.

Linzensoep had ik nog nooit gehad. En ik ben altijd wel nieuwsgierig om iets nieuws uit te proberen. Dus ik nam laatst een verspakket Linzensoep mee.

Rode Linzensoep
Rode Linzensoep

Net zoals alle andere soep pakketten is ook deze een soep koud kunstje qua bereiding. Groenten schoonmaken en klein snijden. In de juiste volgorde de pan in. Aan de kook brengen en even doorkoken. Staafmixer erop en klaar! Eventueel nog wat op smaak brengen met peper, zout of iets anders wat je lekker vind.

Rode Linzensoep
Rode Linzensoep

Qua smaak moest ik even wennen hoor. Maar dit soepje is zeker voor herhaling vatbaar. Alleen maar goed dat ik nog twee porties in de vriezer heb liggen.

Meer Soep recepten:

En jij, neem jij wel eens een verspakket soep mee? En welke heeft dan jouw voorkeur?

Tags:

16 reacties op “Rode Linzensoep van AH Getest”

  1. Ziet er heerlijk uit! Deze pakketten heb ik nog nooit voor soep gekocht maar wel andere heerlijke dingen, mijn moeder maakt meestal soepjes gewoon zelf en ik koop ze altijd in een blik of zak. Ik hou super erg van soep!

  2. Oh ik ben gek op soep en ook op linzen (als vegetariër vast onderdeel van mijn menu).
    Maar zo’n pakket koop ik eigenlijk nooit. Ik neem gewoon van alles wat mee bij de groentenboer en maak vaak soep van wat leftovers van gerechten als Curry of chili.
    Ik vind het ook veel te leuk om mijn eigen groenten en kruiden bij elkaar te zoeken 😉

  3. Ik heb het nog nooit gekocht, maar het is eigenlijk wel makkelijk en nog goed ook, tenslotte is het vers. Rode linzensoep ken ik dan echt helemaal niet. Ik ben dol op soep.

  4. Ik ben gek op soep, maar een pakket heb ik nooit geprobeerd. Dit klinkt wel goed, ik heb linzen echt moeten leren waarderen, maar tegenwoordig vind ik ze best lekker.

  5. Ik eet ook graag soep, wel nog nooit in zo een pakket gekocht, hier is het vaak om grote hoeveelheden groenten weg te werken en/of groentenoverschotjes. Ik volg voor soep dus ook nooit een recept en het is altijd anders! 😉

  6. Mijn man zei laatst al dat hij het ook weer eens wilde proberen. Hij is groenteboer bij de Appie, dus weet ook precies wanneer er nieuwe varianten komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.