Meteen naar de inhoud
Running 2017
Home » Running 2017

Running 2017

Ik roep al langer dat ik iets wil doen met YouTube filmpjes. Geen vlogs, want dat vind ik gewoon te eng. Ik vind een selfie al vreselijk. Hoe ik ’t dan wel in wil gaan inkleden, daar ben ik nog helemaal over uit. Maar dat zal de toekomst vanzelf wel gaan uitwijzen.
Maar de start is wel al gemaakt! Ik heb een YouTube kanaal aangemaakt. Abonneren mag, graag zelfs. En er staats zelfs al een eerste filmpje online (én in deze blogpost). Een filmpje met een recap van mijn hardloopjaar: Running 2017.

Running 2017

Hardlopen. Mijn uitlaatklep en afschakel moment. Mijn manier om mijn hoofd helemaal leeg te maken. En daar waar ik jaren problemen had met een 5k te lopen en ook regelmatig met een blessures te kampen had. Ging het vanaf september ineens bijna als vanzelf. Misschien speelde het feit mee dat ik voor mezelf had besloten dat het altijd wel bij afstanden korter dan 5k zou blijven. Dat ik gewoon lekker zou blijven bewegen op de kortere afstanden.
Doordat alles zo goed ging postte ik dan ook met meer regelmaat enthousiaste foto’s op instagram. Het aantal likes dat volgde stimuleerde mij om nog beter mijn best te doen. Deze foto’s heb ik verzameld in onderstaande filmpje. Begeleid door een van mijn favoriete nummers om op te lopen.

https://youtu.be/8va6QDlkfE0

Doelen voor 2018

Hoe 2018 gaat verlopen? Geen idee. Ik stel geen doelen. Ik maak geen plannen. Niet op hardloopgebied, niet wat bloggen betreft, maar ook over het algemeen genomen niet. Ik zie wel wat het jaar 2018 me allemaal voor moois brengt.
Het enige wat er momenteel op de agenda staat is Maastrichts Mooiste. Ja je leest het goed, ik, iemand die totaal geen competitie drang heeft, doet mee met een hardloop evenement.

Voor nu, wens ik je een “Gooie Roetsj” zoals we dat op zijn Limburgs zeggen. Tot in 2018!!
En laat vooral even weten wat je van mijn allereerste YouTube filmpje vind.

16 reacties op “Running 2017”

  1. Goed bezig meid! Leuk dat je het op deze manier in een video hebt verwerkt! Vloggen lijkt mij ook niks hoor maar ik zit ook weleens te denken om bij mijn vakanties iets met een video te maken.

  2. Dich ouk ’n gooje roetsj 😉 Ik heb het zelfde met Youtube. Heb een kanaal maar doe er bar weinig mee. Ik kom schriftelijk toch beter uit de verf. Mooi overzicht heb je gemaakt. Ik ga me in ieder geval abonneren.

  3. Ik heb me al ingeschreven voor de Stevensloop en morgen meteen inschrijven voor de Marikenloop. Dat worden al 2 uitdagingen, de rest van 2018 bekijk ik het nog even 😉 Fijne jaarwisseling en goed 2018

  4. leuk! stoer dat je op YT gaat. Ik vind dat zelf echt eng! Kleine tip wel, laat de foto’s korter zien. Voor mij mag het in ieder geval korter. verder super goed dat je geen doelen stelt. Ik heb als doel de 10 kilometer in oktober (singgelloop), maar dat wordt nog behoorlijk afzien. haha. Als het niet lukt ga ik voor de , dat moet haalbaar zijn. Nu alleen weer ”even” het lopen oppakken.

    1. Die lengte van de foto’s was ik inderdaad een beetje over aan het twijfelen. Vond ze zelf ook net ff te lang, dus bedankt voor deze feedback. Stel ik erg op prijs.

  5. Super leuk om zo een filmpje te maken. Persoonlijk mogen de foto’s van mij wel iets sneller achter elkaar staan, maar dat is persoonlijk natuurlijk. Leuk om zo te zien, ik doe dat zelf ook vaker!

    1. Elke feedback vind ik belangrijk, dus dankjewel! Ik was bij het maken al aan het twijfelen of ik de foto’s sneller moest laten volgen. Dit neem ik mooi mee voor een volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.