Seven Days

SevenDays

Er gaat op Facebook een soort van tag rond; Seven Days. Het is dan de bedoeling om zeven dagen lang een zwart wit foto uit je leven te plaatsen. Zonder mensen. Zonder commentaar. Normaal sla ik dit soort doorgeef-dingetjes op Facebook over, maar deze vond ik te leuk om te laten liggen en ging de uitdaging aan!
Het leek me ook leuk een samenvatting op mijn blog te plaatsen. Ik heb namelijk de foto’s gekozen die mij het meest typeren. Foto’s die echt bij mijn persoontje horen. Deze keer dan mét toelichting 😀

Seven Days

SevenDays

De foto op dag 1 spreekt voor zich. Mijn twee poekies Aeon en Lola!

Seven Days

Op dag 2 plaatste ik de volgende foto. Ons heerlijke stekkie in de Duitse Eifel!

Seven Days

De foto van dag 3 bevat datgene waarmee ik de mooiste kilometers heb gemaakt.

Seven Days

Dag 4. Mijn vertrouwde hardloopschoenen die zo langzaamaan hun beste tijd hebben gehad.

Seven Days

Op dag vijf koos ik voor de plek waar ik redelijk veel van mijn vrije tijd spendeer; mijn bureautje met mijn macbook en mijn blog.

De plek waar ik ben geboren en getogen, Maastricht. Deze foto van het stadhuis op de markt maakte ik nog niet zolang geleden.

en tot slot dag 7. Het voedsel waarvoor je mij wakker mag maken, Sushi!

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

11 Comments

 1. Jeanine

  Prachtige foto’s uit mooie random momenten van je leven. Ik sluit me helemaal aan bij poezen, de Eifel en sushi. Voor motorrijden ben ik te schijterig.

  Reply
 2. Adine @ LekkerLevenMetminder.nl

  Mooie foto’s! Ik sla dit soort dingen ook meestal over (en eerlijkheidshalve ben ik hier idd al voor getagged, maar nog niets mee gedaan), maar als ik jouw foto’s zie, dan vind ik het op deze manier inkleden toch wel heel leuk!

  Reply
 3. Marion Stam

  Toevallig heb ik ook meegedaan met deze challenge. En er een vergelijkbaar artikel over geschreven.

  Reply
  • Saskia

   Dan kom ik snel eens bij jou lezen!

 4. Vera

  Vind dit altijd zo mooi in zwart wit! echt mooie fotos weer.

  Reply
 5. Nicole Orriëns

  Wauw, die hardloopschoenen zijn inderdaad aan vernieuwing toe : ) Er zitten zelfs gaten aan de bovenkant. Krijg je nog geen lichamelijke klachten?

  Reply
  • Saskia

   Ik heb woensdag een paar nieuwe gekregen als kerstcadeautje 🙂

 6. Tessa

  Prachtige foto’s! En die katten, wat een schatjes!

  Reply
 7. Eke

  Wat een prachtfoto’s! Mooi dat ze allemaal omschrijven wie jij bent!

  Reply
 8. Mariëlle

  Ik sluit me aan bij de eiffel, en je beste vriend waarmee je veel ritjes hebt gemaakt. Ik baal ervan dat het nu winter is, maar zodra het beter weer is stap ik weer op mijn fiets.

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...