Home » Shoplog: Dille en Kamille

Shoplog: Dille en Kamille

Dille & Kamille shoplog

In Maastricht op het Amorsplein ligt nog niet zo heel lang een Dille en Kamille. Jeuj!! Echt zo’n winkel waar ik graag even een uurtje rondneus en waar ik me écht moet inhouden om niet de halve winkel leeg te kopen. Zo kocht ik bij het eerste bezoek een thee-ei (dat valt mee, toch?).

Afgelopen woensdag kocht ik iets meer, maar wist me nog goed in te houden.

Dille en Kamille Shoplog

Kijk je even mee wat ik allemaal kocht?

Dille en Kamille Shoplog

Dille en Kamille Shoplog

Twee geurkaarsen in de geuren Rosemary/Thyme en Wild Fig/Grape. De Wilde Vijg, Druif laatste heeft al een avondje gebrand, de geur is subtiel en prettig. Ik heb vaak bij geurkaarsen dat je de geur bijna proeft, veel te sterk, en dat heeft heeft deze gelukkig niet. Binnenkort de Rozemarijn/Tijm eens proberen. Deze geurt in het glaasje al iets pittiger.

Dille en Kamille Shoplog

Een mooi theelichtje! Dat had ik écht nog niet, duh! Het feit dat het vlammetje door de gaatjes heen speelt vind ik gewoon heel gezellig uitzien.Dille en Kamille Shoplog

En dit vind ik ook altijd zo heerlijk; geurzakjes! Ik gooi ze altijd in mijn kledingkast. Als je dan die kamer in loopt, hmmmm. Ik kies altijd voor een beetje frisse geur. Ik kocht er gelijk twee. Een voor thuis en één voor de kledingkast in de caravan.

En dan nog een een lekker zakje dubbelzoute drop.

Nou, ik heb me toch netjes weten in te houden he 🙂

Ken je deze winkel? En zo ja, wat blijft er bij jou altijd aan de handen plakken? Heb je nog tips voor me?

Volg:

15 Reacties

 1. 2 september 2017 / 10:25

  Ik ken deze winkel zeker! Alleen niet vanuit onze stad, en in Amersfoort vroeg ik vorig jaar, waarom niet in Almere? Het concept dus… Dille & Kamille zit alleen in historische panden van minimaal zoveel 100 jaar oud of zo… iets minder misschien, nee! Almere is te jong en kent nul historische panden, daarom zal het hier nooit verschijnen in de stad… Een Dille & Kamille…

  Dus tips heb ik niet, gezien ik er eens per jaar eens naar binnen stap, en gek genoeg, met lege handen ook weer naar buiten kom, ik neus er wel graag, zie ook echt wel dingen dat ik denk ja.. tegelijk, heb ik het echt, heel echt nodig? 😉

 2. 2 september 2017 / 14:15

  Wat een leuke items. En wat een slim idee van die geurzakjes!

 3. 2 september 2017 / 14:25

  Oh, ik krijg meteen zin om naar Dille en Kamille te gaan. Ik vind dat altijd een hele fijne en sfeervolle winkel!

 4. Kimberly
  2 september 2017 / 16:40

  Ziet er heel smoezelig uit! Ik kom ook wel eens bij dille en kamille, leuke hebbedingetjes altijd!

 5. 2 september 2017 / 16:41

  Goed ingehouden inderdaad 😉 Vind Dille en Kamille zo’n leuke winkel! Ik eindig denk ik met dezelfde soort dingen als jij, geen tips dus!

 6. 2 september 2017 / 17:11

  Ik vind dit een hele leuke winkel en ik ga zelf ook altijd naar die in Maastricht. Hele leuke dingen heb je gekocht!

 7. 2 september 2017 / 17:13

  Nee ik kende deze winkel nog niet.. Leuke dingen gekocht en mooie foto’s gemaakt!

 8. Jenny - ikreis.net
  2 september 2017 / 18:23

  Die geurzakjes zijn echt lekker! Ik heb ze ooit zelf gemaakt (met lavendel), maar die ruiken helaas niet meer.

 9. 4 september 2017 / 13:19

  Ik ken deze winkel maar shop daar nooit. Je hebt leuke dingen gescoord!

 10. 4 september 2017 / 22:20

  Ja, deze winkel zit gelukkig ook sinds enige tijd in Groningen en ja, ik kom er echt niet met lege handen vandaan. Ik heb sowieso altijd thee maar ook inderdaad die geurkaarsjes en geurzakjes. Echt zo’n winkel waar je me uit moet trekken.

 11. 5 september 2017 / 16:07

  Ohh heerlijk Dille & Kamille. Ik kom er weleens in Rotterdam. En ik blijf inderdaad dan altijd wel erg lang hangen. Ziet er allemaal zo mooi uit.

 12. 6 september 2017 / 20:42

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Ik blijf het een fijne winkel vinden, ook al kom ik er weinig. Iets met wonen in een dorp 😉 Winkel zit niet echt om de hoek, maar blijft leuk om eens in de zoveel tijd in te snuffelen.

 13. 7 september 2017 / 20:22

  Het blijft een leuke winkel om te shoppen! Geurzakjes van de Dille&Kamille heb ik ook wel eens gehad, vielen goed in de smaak toen.

 14. 9 september 2017 / 10:00

  Ik ken de winkel maar heb er zelf nog niks gekocht.

 15. 28 september 2017 / 11:19

  Ik vind Dille en Kamille altijd erg leuk! Ik ben er helaas al heel lang niet geweest, omdat er hier geen in de buurt zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: