Home » Shoplog: Mango, Miss Etam en H&M

Shoplog: Mango, Miss Etam en H&M

Shoplog: Mango, Miss Etam en H&M

Zaterdag ochtend, ik sta mijn nieuw aangeschafte shirtje te strijken, althans, een poging tot want bij de eerste aanraking met het strijkijzer vertoont het meteen brandvlekken. Damn! Een keer gedragen en nu al rijp voor de prullenbak. En het strijkijzer stond duidelijk niet op warm.

Ach ja, zulke dingen kunnen nu eenmaal gebeuren. Geeft mij weer een reden om eens écht uitgebreid de stad in te gaan en te shoppen voor wat kleding. Lang niet meer gedaan en mijn zomerkleding is wel aan wat aanvulling toe. Zo gezegd zo gedaan. Tegen 14:00 was ik in centrum Maastricht.

Ik had twee dingen op mijn lijstje staan: een doos haarverf en mijn verschroeide shirtje nieuw aanschaffen. Bij Etos was ik rap klaar; haarverf, deo en scheermesjes.
Daarna Mango, een winkel waar ik altijd graag even binnen loop.
Ik vond daar deze leuke zomerbroek. Iets wat miste in mijn garderobe sinds vorig jaar, toen mijn zwarte katoenen zomerbroek zo dun van het dragen was geworden dat ik er doorheen scheurde 😉

Op naar Miss Etam, waar ik van de week tijdens mijn lunchpauze dus een zelfde shirtje haalde. Hoewel ik vaak zwart, wit en grijs tinten draag en zelden kleur, vind ik de zachte pastel tinten deze zomer geweldig! Ze hadden er nog een toffe pastel groenige kleur hangen, helaas was deze niet meer in mijn maat te krijgen. Misschien van de week nog bij een ander filiaal kijken.
MissEtam

Na nog wat andere winkels te zijn binnengelopen, liep ik op mijn weg richting de bus, nog even bij H&M binnen. Een winkel waar ik eigenlijk altijd wel slaag. De buit van deze shopbui; twee grijze singletjes. Singletjes zijn altijd handig, ik heb ze ondertussen in vrij veel kleuren, soorten en maten.
En twee wollige t-shirts, eentje zwart en eentje wit. Lekker basic en altijd wel ergens op te dragen.

Als laatste naar the Sting. Waar ik stond te twijfelen bij de strakke kleurige zomer jeans. Ik twijfel nog steeds. Maar denk dat ik van de week toch nog even binnenloop 🙂

En jij? Nog wat gesjopt onlangs?

12 Reacties

 1. 17 mei 2015 / 13:04

  Leuke kleding! Komt verdacht overeen met mijn smaak trouwens! Ik draag in de winter ook voornamelijk zwart en grijs en in de zomer wil ik er dan weleens een kleurtje tegen aan gooien, hoewel het altijd weer even wennen is. Ik was afgelopen vrijdag in Assen en ben toen eindelijk geslaagd voor een spijkerbroek en nog 3 t-shirtjes, 1 bij M&S en 2 bij Shoeby…

 2. 17 mei 2015 / 15:23

  Ik vind de Miss Etam top erg mooi en ook de Mango broek is erg gaaf. Sjoppen…nee man…mijn kast valt uit elkaar van ellende 😉

 3. 17 mei 2015 / 15:39

  Neuh, nog niet, ziet er leuk uit allemaal. En ik shop volgende maand weer, als ik een beetje een idee heb wat voor zomer we nu werkelijk gaan krijgen, hahaha

 4. 17 mei 2015 / 18:04

  Je bent leuk geslaagd!! Wel balen van je andere shirtje…
  Ik ben ook dol op de pastelkleurtjes. Heb ook al een vestje en een jasje in het pastelroze. Zo leuk!

 5. 17 mei 2015 / 21:05

  Wat een leuke kleding heb je aangeschaft! Vooral die truitjes.

 6. 18 mei 2015 / 9:53

  Leuke dingen heb je gekocht! Oh ik kan bij de Sting zelden naar buiten lopen zonder iets te kopen 🙂

 7. jackie
  18 mei 2015 / 14:54

  wat een leuke dingen….
  Ik strijk gewoon nooit, kan zo iets niet gebeuren 😉
  mijn moeder had het vorige week met een vlek, vlek weg maar allemaal kringen, nieuwe poging en nog erger, zonde…
  Ik kocht vorig weekend een jumpsuit (moet ik nog korter maken) en een jurk 🙂

 8. Serena
  20 mei 2015 / 10:41

  Balen van dat shirtje, maar goede reden om te gaan shoppen. Misschien moet ik dan ook maar eens gaan strijken. Hihi…
  Niet mijn smaak, maar fijn voor je dat je weer geslaagd bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: