Slaap Zacht Lieve Senna

Gisteren, in de armen van je geliefde baasje, op 17 jarige leeftijd zachtjes ingeslapen.

We gaan je ontzettend missen.
Doe Ozzie de groetjes daarboven.



Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

15 Comments

 1. Morgaine

  Och lieverd, heel veel sterkte in de komende tijd… <3 <3 <3

  Reply
 2. [F]rankie.XL

  Jeetje, wat zuur zeg, heel veel sterkte!
  Dikke knuffel en veel liefs uit Middelburg.

  Reply
 3. Serena

  Aaaaaah… Sterkte!

  Reply
 4. Deisy

  Oooh meis, wat een vervelende gebeurtenis πŸ™ Ik wil jullie heel veel sterkte wensen voor de komende periode <3

  Reply
 5. Wanda

  Zo triest… sterkte meis!

  Reply
 6. Anita

  Zo niet leuk! Heel veel sterkte de komende tijd! Knuffel!

  Reply
 7. Petra

  Sterkte meid!

  Reply
 8. Marion

  Wat is het toch altijd een gemis als zo’n beestje moet gaan. Sterkte meis. XX

  Reply
 9. Miriam

  Oh neeej…. =(
  Sterkte!

  Reply
 10. Mieke

  Zo moeilijk om een vriend te moeten missen. Veel sterkte voor jullie.

  Reply
 11. jackie

  Ach ?
  sterkte….

  Reply
 12. sammie

  ahhh, altijd zo zwaar om een beestje voorgoed gedag te zetten. Heel veel sterkte!

  Reply
 13. Flavie

  Oooh… knuffel!

  Reply
 14. Sas

  Och πŸ™ πŸ™
  Knuffel<3

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...