Spam Je Blog

Reacties krijgen is leuk. Erg leuk! Het is een soort van waardering voor je schrijfsels. Het is dan wel handig als je blog wat meer bekendheid heeft. Dat je elkaars blog kent. Daarom dus vandaag (een andere dag mag ook nog hoor): spam je blog.
Kleine voorwaarde (niet verplicht maar wel zo leuk!):

 • volg mijn blog op bloglovin of op facebook (beiden mag ook, geen probleem). Op deze manier hebben we er beiden wat profijt van.

Laat in de comments jouw url achter, inclusief een korte omschrijving wie jij bent en wat voor een soort blog je hebt. Ik kom zeker even bij je op bezoek! En met mij misschien nog wel anderen.

Spam ze!

Ook leuk:

16 reacties

 1. Tja, ik heb EN geen Facebook EN geen Bloglovin’. Gelukkig volgen wij elkaar alweer een eeuwigheid en weet ik dat je bij mij ook meeleest.
  Voor de overige lezers… Ik blog op http://serenacloos.nl over wat mij bezighoudt, over gadgets en alles wat leuk is. Lekker divers!!!

  P.S. Ik ga ook zo’n blogje maken, leuk!!!

 2. Hoi Saskia,
  Ik ontdek je blog net via de linkparty van Life by Rosie. Maar ik zie nu al dat we raakvlakken hebben. I love Suits! Jij was laatst in Scheveningen, ik woon in Scheveningen 😛 (mocht je nog eens gaan, winkelen op de Frederik Hendriklaan (hooguit 10 minuten lopen vanaf de Keizerstraat) is veel en veel leuker winkelen). Ik ga je in elk geval volgen.

  Ik ben Renate, 28 en ik blog op http://www.witblog.nl over theater (meestal over musicals), (vintage) fotografie, reizen in het algemeen en alles dat met Engeland en de Engelsen te maken heeft.

 3. Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com.
  Posts over lifestyle gaan vaak over mijn hobby’s, zoals dansen, zingen en acteren. Ik zing in een band en ik ben met mijn dansteam Nederlands kampioen geworden!
  Ik post verder DIY’s, OOTD’s, reviews, shoplogs en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video’s! Op mijn site heb ik een link staan naar mijn youtube kanaal. (En bloglovin’ en Google+ en instagram…)

  Ik schrijf al bijna een jaar, dus er zijn genoeg posts te vinden!

  xxx