Home » Stokje: Show Your Screen

Stokje: Show Your Screen

Op 31 mei ontving ik een stokje van Serena; Show Your Screen.
Wat is de bedoeling?

 • Je plaatst een printscreen van je bureaublad, ofwel het scherm waar je achtergrond en programma’s etc staan.
 • Je geeft een korte toelichting bij je achtergrond en de programma’s.
 • Je tagged een aantal mensen

De foto op mijn bureaublad is een van mijn favoriete foto’s genomen afgelopen zomervakantie tijdens onze motorvakantie in Oostenrijk op de Silvretta Hochalpenstrasse. Mijn Triumph Tiger op de voorgrond en de BMW R 1200 GS van René op de achtergrond. Een genot om daar naar boven te mogen rijden en uiteindelijk ook weer naar onder. Ook dit jaar staat deze bergpas weer op het programma en mijn hart maakt alweer sprongetjes als ik eraan denk.

Show Your Screen

Ik hou niet van drukte op mijn bureaublad, dus qua iconen vind hier dan ook zo weinig mogelijk. Plus hoe minder snelkoppelingen, hoe mooier de foto tot zijn recht komt.

Show Your Screen

Ik heb op vele plekken dit stokje al zien verschijnen, dus doorgeven aan meerderen wordt een beetje moeilijk. Toch nog een persoon kunnen vinden die hem nog niet had. Ze heeft haar blog eigenlijk in de ijskast staan, maar ook eigenlijk stiekem ook weer niet: Anka vangen!

Volg:

5 Reacties

 1. Saar
  6 juni 2011 / 19:42

  Blijft een mooie foto!

 2. 6 juni 2011 / 20:57

  Pfft, daar kom ik weer goed vanaf. 😛

 3. 10 juni 2011 / 21:08

  Gaaf die foto! De Silvretta ken ik helaas alleen maar vanuit de auto….

 4. 13 juni 2011 / 2:23

  Mooie foto. En opgeruimd buroblad zeg! Ben toevallig net mijn computer aan het opruimen, ik stamp alles gemakzuchtig vol tot de hele handel van mijn scherm valt en ben dan uren bezig met schuiven, organiseren en opruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: