Sunday is for Sharing

Sunday Sharing

Sunday is for Sharing. Elke dag kom ik wel handige links, leuke blogs of andere interessante artikelen tegen die ik in mijn favorieten op sla voor later gebruik. En aangezien ik graag deel, zet ik ze graag even voor je op een rij.

 1. Met het lanceren van mijn nieuwe blog en het maken van mijn header ben ik veel mooie gratis fonts tegen gekomen. Fonts die jij ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je blog.
 2. Zoek je nog een gratis template voor je WordPress blog?
 3. Aangezien ik me ook wat verder wil verdiepen in SEO vond ik onlangs deze link die het redelijk goed uitlegt: SEO Tips For Beginners And Blogging.
 4. Ik ben sinds kort de trotse eigenaresse van een (welliswaar tweedehands) Nespresso apparaat. Ik heb er nog een fijne melkopschuimer bij gekocht en kan nu heerlijk mijn gang gaan met deze heerlijke nespresso recepten. Veel koffie drink ik niet, maar als het dan toch van komt, dan graag op een hele goede manier.
 5. Ik ben af en toe gewoon de weg kwijt tussen al mijn to-dolijstjes, klus-lijstjes, blogidee-lijstje en boodschappenlijstje dat ik steeds meer interesse begin te krijgen in Bullet Journaling. Ik heb om te beginnen een pinterest bullet journal bord aangemaakt om eat ideeën en manieren te verzamelen.. Voor wie niet weet wat bullet journalling is, volgt hieronder een korte introductie video. Of kijk op bullet journal.com voor meer informatie.

Ook leuk:

5 reacties

 1. Ik heb het handboek over bullet journal gekocht…. ik wil er al zolang aan beginnen.
  En SEO verdieping is verstandig. Ik krijg ten opzichte van vorig jaar bijna 300 procent méér verkeer via zoekmachines.

 2. Leuk dat je het weer oppakt Sas en idd gewoon doen wanneer je er zin in hebt. Ik maak eigenlijk alleen nog een wekelijks foto dagboek, maar meer voor mezelf. Staat ook compleet achter een wachtwoord.

  oh en dat bullet journal zovaak voorbij zien komen. Het ziet er ingewikkeld uit, hahaha. Ik hou het wel bij gewone lijstjes (veel lijstjes en boekjes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.