Sunshine Blogger Award #2

De Sunshine Blogger Award kreeg ik al eens eerder. Een soort van tag die in diverse vormen door blogland reist. Deze keer kreeg ik ‘m van Sunny, van Hallo Sunny.
Ik ben de beroerdste niet en vul ‘m graag nog eens in.

sunshine-award

Bij deze award horen een aantal regeltjes:

 • Show het logo van de Award.
 • Uit jouw waardering naar de blogger toe die jou heeft genomineerd
 • Deel 7 feitjes over jezelf
 • Nomineer 15 bloggers die je bewonder en link naar hun site
 • Contacteer de 15 gekozen bloggers en laat ze weten dat ze zijn genomineerd!

Die laatste twee voorwaarden doe ik niet meer aan, vele bloggers hebben hem al meedere malen gehad. Het zal ooit ergens moeten eindigen.

7 Feitjes over mij:

 1. Ik vertel altijd hele verhalen met mijn poezenkinderen Senna, Lola en Aeon.
 2. RenΓ© en ik zingen regelmatig duffe liedjes door het communicatiesetje tijdens lange(re) motorritten.
 3. Ik heb een zwak voor bergen en berglandschappen. Maar volgens mij is dat niet echt groot en nieuw nieuws πŸ˜‰
 4. Ik gebruik veel te vaak smileys bij het geven van comments bij anderen.
 5. Ik zou nooit durven vloggen. Ik heb namelijk een hele zachte gggeeee. Vind dat beetje stom klinken.
 6. Ik in oktober, het zij met regelmatige (langere) pauzes, alweer 14 jaar blog.
 7. Ik al een half uur aan het denken ben wat feitje nummer 7 moet gaan worden. Maar ineens was hij daar. Feitje nummer 7: ik heb nu al genoeg van het winterseizoen. Ik wil lente en zomer! Enige voordeel van winter (vind ik dan) van die heerlijke oversized (col)truien.

Ook leuk:

16 reacties

 1. Ik ga ook niet vloggen om mijn accent. Opgegroeid in de regio Arnhem en inmiddels al heel wat jaren woonachtig in het Brabantse land, dan kun je misschien voorstellen dat het een mengelmoes is geworden. De zachte G klinkt ook uit mijn mond en ik ben goed in het niet afmaken van woorden. Wat leuk dat je al zo lang blogt.

  1. Die zachte G is op zich niet zo erg. Krijg vaker complimenten over mijn mooi zuiderlijk accent. Maar vloggen gaat me net te ver πŸ™‚

 2. Leuk om te lezen! Ik ga ook niet vloggen, niet vanwege een accent maar ik ben ooit een blog begonnen om te kunnen schrijven, als ik mezelf wilde filmen dan had ik wel een youtubekanaal, dat is niks voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.