Home » Tag: Me-Time

Tag: Me-Time

Nu ik thuis zit heb ik meer tijd voor echte me-time. Ook wel nodig gezien mijn klachten. Maar oh, wat is het eigenlijk best lastig écht even te kiezen voor jezelf.
Behalve relaxen en ontspannen zoals beschreven in onderstaande vragen is het schrijven van blogjes, prutsen met fotoshop en gefröbel aan mijn blog voor mij ook Me-Time. Ik kan hierdoor altijd heerlijk afschakelen. En van de zomer een fijne rit per motor, ook duidelijk Me-Time. Me-Time kan dus voor iemand meer betekenissen hebben dan cosy op de bank in je huispakkie. Leek me dan ook leuk de Tag: Me-time in te vullen, die ik onlangs zag bij Marcella.

Tag: Me-Time

Wat kijk of lees je graag?
Series die ik graag kijk zijn Sons of Anarchy, Criminal Minds en Suits. Maar een Potter of LOTR marathon is ook wel aan mij besteed.

Wat draag je tijdens me-time?
Ik draag het liefst een makkelijke joggingbroek (lekker fout) en daarop een warme sweater of hoodie. Liefst eentje die van René is geweest. Of natuurlijk mijn heerlijke oversized Puma-trui.
IMG_0172

Wat zijn je favoriete me-time producten?
scrubjes voor gezicht en lichaam, maskertjes voor gezicht en haar, heerlijk geurende douche producten. Liefst tover ik mijn eigen douche om tot spa 🙂
2014-11-11

Wat is je favoriete nagellak?
Dat lakje wat langer dan een dag op mijn nagels blijft zitten.

Wat drink en eet je?
Lekker veel thee in diverse smaakjes. Momenteel is Clipper Thee erg favoriet. Als ik mezelf echt wil verwennen kies ik als eten, of beter gezegd snoep, chocolade. Ook kun je altijd wel een lekkere portie shi voor mijn neus neerzetten.

Wat is je favoriete kaars?
Ik gebruik tegenwoordig vaker waxmelts. En dan het liefst wat zachtere geuren. Momenteel heb ik een geurtje in de brander met de naam babypowder. hmmmm.

Ga je ook wel eens de deur uit tijdens een me-time?
Een blokje om is ontspannend, ik neem dus tegenwoordig vaker de benenwagen richting winkelcentrum voor wat kleine boodschappen. Daarnaast vind ik hardlopen ook echte me-time. Muziek op de oren en even helemaal afschakelen en leeg rennen. Moe maar voldaan weer thuis komen.

Ga je wel eens alleen naar de film?
Nee, vrijwel nooit. Ik hou helemaal niet van bioscopen, er is altijd wél iets of iemand waaraan ik me stoor. Liefst lekker thuis op de bank.

Wat is je favoriete webshop?
Ik bestel zelden iets online. Ik ben nog altijd van het voelen van kleding voor ik iets koop. Omdat ik zulke rare voeten heb moet ik schoenen echt op het gemak kunnen passen. Ook apparatuur wil ik altijd even kunnen aanraken en nog beter, testen. Enige wat wel eens online wordt besteld zijn cd’s en/of Blu-ray’s.

8 Reacties

 1. 29 november 2014 / 11:01

  Ik heb soms ook moeite om me-time te nemen. Het voelt zo onnatuurlijk. Goed dat je het nu wel doet. Leuke oversized trui. En ik geloof dat ik straks maar eens een masker ga halen.

 2. 29 november 2014 / 11:56

  Hahahaha, bij je favoriete kaars las ik: wat is je favoriete kaas! Toen je begon over wax, begon ik lichtelijk aan je te twijfelen! Totdat ik het nog een keer las: geen kaas maar kaars! 😀

 3. Marion
  29 november 2014 / 16:17

  Leuk om te lezen over je! Ik wil graag diezelfde douche. Oh ik ben ook zo’n douchegel fan. Sinds kort ben ik ook aan de maskertjes. Heerlijk dat getut!

 4. 30 november 2014 / 12:43

  Zo’n douchemomentje heb ik me vanochtend nog gegund! Heerlijk, om zo je dag te beginnen!

 5. 30 november 2014 / 14:36

  Dit vind ik echt een leuke tag! Ik ga hem binnenkort ook eens invullen.
  Goed dat je nu lekker veel me-time neemt. Dat doet een mens altijd goed. En inderdaad, voor mij is hardlopen ook echt me-time.

 6. Serena
  1 december 2014 / 12:36

  Ik ga hem omthouden!!! Leuke blogvulling!!!

 7. jackiedeklerk
  1 december 2014 / 14:30

  ik probeerde van het weekend me time te hebben, maar het was te snel voorbij ik was nog niet uit ge me timed…
  Super leuk ingevuld, lekker rij’tje series
  wax melts horen voor mij ook wel bij me time

 8. 4 december 2014 / 17:24

  Leuk dat je hem hebt overgenomen, tof om te lezen! Ik heb zelden me-time met maskers of andere fijne beautyproducten, dat moet ik ook maar eens doen. Ik zou graag een bad willen in een toekomstig huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: