Home » The Autumn Tag

The Autumn Tag

Ik heb een beetje een najaarsdipje / writersblock, dus daarom een tag gepikt die dit hopelijk een beetje doorbreekt. Herfst, ik schreef er al over in de post over de maand November. Een seizoen met mixed feelings.

Favorite thing about Autumn?

De kleuren van de natuur samen met een bijna ondergaande zon. Werkelijk prachtig. Maar ook ’s avonds de kaarsjes aan en op de bank kruipen met een fleece deken. Filmmarathons houden. De herfst heeft zeker zijn mooie dingen.

Favorite drink?

Warme nesquick uit mijn Dolce Gusto. Of thee met winters smaakje. Van de laatste heb ik er momenteel geen meer in huis, dus meteen op het boodschappen lijstje gezet.

Favorite scent/candle?

Al twee keer bij de Intratuin ‘appeltaart’ geurkaarsjes meegenomen. ’t Merk weet ik helaas niet zo snel te vinden. Maar zo heerlijk!! ’t Hele huis ruikt dan alsof er een appeltaart in de oven staat te bakken. Hmmmm. Binnenkort toch weer voor kerst prullaria richting Intratuin, dan gaan ze zeker weer mee.

Best lipstick?

Ik draag never nooit lipstick. Wel zo rond deze tijd moet ik als een idioot smeren met lippenbalsem.
Ik smeer met alles wat ook maar een beetje helpt tegen gesprongen, kapotte en ruwe lippen.
De laatste aanschaf is Honey Trap van Lush, waar ik erg tevreden over ben.

Go-to moisturizer?

Momenteel gebruik ik een dagcrème van Biodermal.
Mocht er wat extra zorg nodig zijn dan de ouderwetse blauwe pot nivea 😉 Verder niks speciaals.
Wat verder extra aandacht nodig heeft tijdens de herfst zijn mijn handen. Ook hier smeren smeren en smeren. Ook hier Lush, en wel Lemony flutter, eigenlijk bedoeld voor de nagelriemen, maar voor mijn droge klauwtjes doet het wonderen.

Go-to color for the eyes?

Eigenlijk ook geen kleurtjes op de ogen. Over het algemeen alleen wat mascara en een eyeliner.

Favorite music to listen to?

Ik heb niet echt seizoensgebonden muziek. Ik luister waar ik zin in heb. Nu, tijdens het schrijven van deze post heb ik bijvoorbeeld de laatste van Queensrÿche maar weer een opstaan.

Favorite outfit to wear?

Bij het zien van deze vraag bedenk ik me dat deze tijd (en ook de winter) eigenlijk mijn favoriete kleding seizoen is.
Op een eenvoudige manier leuk en stoer uitzien. In de herfst en winter draag ik graag korte rokjes, dikke panty en een warme trui. Paar stoere boots eronder en klaar. Soms maak ik het geheel af met een setje beenwarmers.
Simpel, eenvoudig, zit comfy en is lekker stoer 😉

Autumn treat?

Ik heb een hele stoere “Cowboys Bag” op mijn verlanglijstje staan.

Favorite place to be?

Tijdens seizoenen als dit ben ik het liefste thuis. Lekker bij de verwarming met een kop thee of iets dergelijks binnen handbereik.

Deze “The Autumn Tag” heb ik gevonden via Brouwertje.

1 Reactie

  1. Serena
    22 november 2013 / 7:41

    Ik denk maar zo… Over 4 maanden begint de lente weer!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: