Meteen naar de inhoud
Toffe ideeën om je caravan te pimpen
Home » Toffe ideeën om je caravan te pimpen

Toffe ideeën om je caravan te pimpen

Of je nu een sta-caravan met een vaste standplaats hebt zoals ik, of een caravan/camper waarmee je de wereld ontdekt, niks is zo leuk om je huisje op wielen compleet te moderniseren en geheel naar je eigen smaak in te richten. Ja, je caravan pimpen. Niks suf bruin en hopeloos ouderwets! Gewoon modern en helemaal van deze tijd, met frisse kleuren en ingericht met leuke spulletjes. Ik heb dan ook een lijst met diverse toffe items samengesteld die je caravan net even wat meer pit geven. En we beginnen een handige boek om jouw caravan pimp project tot een groot succes te maken.

Caravanity – Happy Campers Lifestyle

Kamperen is nog nooit zo hip geweest!
Opeens zie je ze overal: op campings, festivals en markten staan gepimpte caravans waar zelfs mensen die niet kamperen blij van worden. Caravanity – Happy Campers Lifestyle staat vol met foto’s van opgeknapte caravans die je inspireren om zelf aan de slag te gaan, praktische tips voor hoe te beginnen en handige ideeën om van de meest saaie caravan je persoonlijke paradijs te maken.

Caravanity - Happy Campers Lifestyle

Het boek staat bij mij nog op de wishlist omdat ik nog wat leuke ideeën heb om mijn/onze eigen caravan verder te pimpen. (let op, het boek is alleen nog maar als Ebook verkrijgbaar)

Om je Caravan Interieur te pimpen

Behalve frisse witte en vrolijke kleurtjes op de wanden. Mag ook de inboedel een vrolijke noot krijgen. Alleen al het uitzoeken van de spulletjes is een feestje op zich.

Een set met vier bij elkaar passende keuken handdoeken (L) met elk een andere opdruk. En dan die vrolijke One Happy Glamper (wijn)glazen. Daar giet je met alle plezier een lekker wijntje in.

Of wat dacht je van deze super leuke gepersonaliseerde koffie mokken. Een voor hem en een voor haar. Eventueel verkrijgbaar met een bijpassende onderzetter. Of die rechter “Home is where you park it” mok, ook weer zo leuk.

Glamping betekend relaxen dus een kussen in stijl mag niet ontbreken. Om lekker onderuit te zakken op je bank of voor bij het kampvuur. En voor een leuke entree een grappige deurmat.

Genoeg te vinden om je caravan te pimpen, toch? Ik geef eerlijk toe, ik word er ontzettende hebberig van. Maar aan de andere kant is het ook leuk om weer van alles te wensen te hebben. Veel van bovenstaande gaat in elke geval op de wishlist.

Meer lezen?

Toffe ideeën om je caravan te pimpen.  Niets zo leuk om je caravan te pimpen. Niks suf bruin en hopeloos ouderwets! Ik heb een lijst met toffe items samengesteld die je caravan helemaal opfleuren

Deze blogpost bevat zgn. affiliate links. Als je koopt via deze links ontvang ik een klein bedrag. Jij betaalt zelf niets extra’s! Door te klikken en te kopen via deze links kan mijn blog blijven bestaan.

15 reacties op “Toffe ideeën om je caravan te pimpen”

    1. jammer genoeg is het nu alleen maar als e-book te krijgen. Wil het ook graag eens doorbladeren. Mijn e-reader is een oud en klein zwart-wit dingetje waar ik voor dat boek niks aan heb.

  1. Wat een leuke spulletjes! Ik heb weliswaar geen caravan, maar dit zijn wel nuttige tips voor de caravanliefhebbers. Ook kan je een aantal producten natuurlijk wel aanschaffen zonder dat je een caravan hebt :-).

  2. Vind die bekers echt heel leuk! Kan me voorstellen dat soms de kleine dingen je caravan echt een hele andere uitstraling geven, reist toch net iets leuker ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.