Of je nu een sta-caravan met een vaste standplaats hebt zoals ik, of een caravan/camper waarmee je de wereld ontdekt, niks is zo leuk om je huisje op wielen compleet te moderniseren en geheel naar je eigen smaak in te richten. Ja, je caravan pimpen. Niks suf bruin en hopeloos ouderwets! Gewoon modern en helemaal van deze tijd, met frisse kleuren en ingericht met leuke spulletjes. Ik heb dan ook een lijst met diverse toffe items samengesteld die je caravan net even wat meer pit geven. En we beginnen een handige boek om jouw caravan pimp project tot een groot succes te maken.

Caravanity – Happy Campers Lifestyle

Kamperen is nog nooit zo hip geweest!
Opeens zie je ze overal: op campings, festivals en markten staan gepimpte caravans waar zelfs mensen die niet kamperen blij van worden. Caravanity – Happy Campers Lifestyle staat vol met foto’s van opgeknapte caravans die je inspireren om zelf aan de slag te gaan, praktische tips voor hoe te beginnen en handige ideeën om van de meest saaie caravan je persoonlijke paradijs te maken.

Caravanity - Happy Campers Lifestyle

Het boek staat bij mij nog op de wishlist omdat ik nog wat leuke ideeën heb om mijn/onze eigen caravan verder te pimpen. (let op, het boek is alleen nog maar als Ebook verkrijgbaar)

Om je Caravan Interieur te pimpen

Behalve frisse witte en vrolijke kleurtjes op de wanden. Mag ook de inboedel een vrolijke noot krijgen. Alleen al het uitzoeken van de spulletjes is een feestje op zich.

caravan pimpen - KeukenHandoeken

Een set met vier bij elkaar passende keuken handdoeken (L) met elk een andere opdruk.

caravan Pimpen: Gepersonaliseerde mokken

Of wat dacht je van deze super leuke gepersonaliseerde koffie mokken. Een voor hem en een voor haar. Eventueel verkrijgbaar met een bijpassende onderzetter.

caravan pimpen - Kussen

Glamping betekend relaxen dus een kussen in stijl mag niet ontbreken. Om lekker onderuit te zakken op je bank of voor bij het kampvuur.

En voor een leuke entree een grappige deurmat. (klik op de afbeeldingen).

caravan pimpen - Deurmat

En wat denk je van deze leuke borden om het interieur van je caravan te pimpen?

Genoeg te vinden om je caravan te pimpen, toch? Ik geef eerlijk toe, ik word er ontzettende hebberig van. Maar aan de andere kant is het ook leuk om weer van alles te wensen te hebben. Veel van bovenstaande gaat in elke geval op de wishlist.

Meer lezen?


Saskiadenkers.nl maakt gebruik van affiliate links.
Als jij iets koopt op de website waarnaar ik linkte, ontvang ik een kleine commissie.

Jij betaalt niets extra’s, gewoon dezelfde prijs die je gewoonlijk zou betalen.
Hierdoor kan mijn blog wel blijven bestaan.