Meteen naar de inhoud
Top 7 van 2017
Home » Top 7 van 2017

Top 7 van 2017

Het jaar 2017 loopt langzaam ten einde. De ideale tijd om terug te blikken. 2017, Het jaar waarin ik na een uitgebreide blogpauze, in augustus besloot het bloggen weer op te pakken. De insteek waarmee ik nu blog, dus zonder verplichtingen naar mezelf, is een goede keuze geweest. Ik heb er meer plezier in dan ooit. En dat plezier zal waarschijnlijk ook doorsijpelen in mijn blogposts en mijn posts op social media. Leuk om te zien dat mijn bijbehorende facebook pagina, gestart van nul, binnen vijf maanden naar bijna 100 likes is gegaan. Ook mijn Instagram maakt een enorme groei door. Op 1 januari 2017 had ik nog 195 volgers, momenteel mag ik 376 volgers tellen. Erg tof!
Maar wat waren mijn 7 meest populaire blogposts, geschreven in 2017? Ik zet graag even mijn top 7 van 2017 voor je op een rijtje.

Top 7 van 2017

Dat de nummer 1 in het lijstje zoveel los zou maken, had ik nooit verwacht. En dan vooral ook het aantal mooie en openhartige reacties die erop volgden. Ik ben blij dat ik deze uiteindelijk toch gepost heb, want getwijfeld heb ik wel.

Welke post vind jij het beste? Of het meest verrassend? Of waar zou je mij nog graag over zien schrijven? Drop het in de comments!

16 reacties op “Top 7 van 2017”

 1. Leuk zo’n overzichtje! Misschien dat ik dat ook nog wel ga maken. Leuk om te zien welke posts het best gelezen zijn. Ik snap wel dat je eerste blogpost veel gelezen is inderdaad, zo’n onderwerp trekt toch altijd veel mensen. Goed dat je hierover hebt geschreven en het taboe wat hebt doorbroken!

 2. Jouw nummer 1, daar heb ik echt respect voor dat je dat hebt aangedurfd in de eerste plaats. En hier heb jij waarschijnlijk heel veel mensen mee geholpen omdat het zo’n taboe nog lijkt te zijn als mensen ervoor kiezen om nul kinderen te willen en een mooi en rijk ander leven te leven.

  Het is een absolute optie waar ik juist respect voor heb en ook aan anderen vertel, weet je zeker dat je kinderen wilt? Denk er echt goed over na, ja het geeft terug, maar de zorgen… maar ik denk dat ik toen ook al gezegd heb 😉

  En tsjah, mijn dochter nu, hahaha ook haar heb ik altijd gezegd, je hoeft niet, ik heb jou en dat is voldoende, en zie nu.. word ik oma straks over een paar maanden.

  Ik wens jou een heel fijn nieuw jaar toe, en dat al jullie wensen en dromen uit mogen komen, geniet van het leven!

  X

 3. Mooi overzicht! Tof dat je zo open bent over de keuze van jullie kinderloosheid. Vaak best een taboe, terwijl ik vind dat je er best over mag en kan praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.