Top 7 van 2017
Bloggen en Social Media

Top 7 van 2017

Het jaar 2017 loopt langzaam ten einde. De ideale tijd om terug te blikken. 2017, Het jaar waarin ik na een uitgebreide blogpauze, in augustus besloot het bloggen weer op te pakken. De insteek waarmee ik nu blog, dus zonder verplichtingen naar mezelf, is een goede keuze geweest. Ik heb er meer plezier in dan ooit. En dat plezier zal waarschijnlijk ook doorsijpelen in mijn blogposts en mijn posts op social media. Leuk om te zien dat mijn bijbehorende facebook pagina, gestart van nul, binnen vijf maanden naar bijna 100 likes is gegaan. Ook mijn Instagram maakt een enorme groei door. Op 1 januari 2017 had ik nog 195 volgers, momenteel mag ik 376 volgers tellen. Erg tof!
Maar wat waren mijn 7 meest populaire blogposts, geschreven in 2017? Ik zet graag even mijn top 7 van 2017 voor je op een rijtje.

Top 7 van 2017

Dat de nummer 1 in het lijstje zoveel los zou maken, had ik nooit verwacht. En dan vooral ook het aantal mooie en openhartige reacties die erop volgden. Ik ben blij dat ik deze uiteindelijk toch gepost heb, want getwijfeld heb ik wel.

Welke post vind jij het beste? Of het meest verrassend? Of waar zou je mij nog graag over zien schrijven? Drop het in de comments!

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.