Meteen naar de inhoud
Top Nine Instagram - Best of 2018
Home » Top Nine Instagram – Best of 2018

Top Nine Instagram – Best of 2018

Ja, alweer een eindejaars-lijstje: de Top Nine Instagram. Heb je het afgelopen jaar foto’s gedeeld op Instagram? Dan kun je nu met de app 2018 Best Nine kijken welke van deze foto’s het meest populair waren. 

Top Nine Instagram – Hoe werkt het

Vul op de betreffende pagina je instagram username en e-mail adres in. Op het moment dat jouw Best of 2018 klaar is krijg je netjes een mail met daarin je Top Nine Instagram

Dit waren mijn 9 populairste foto’s van 2018?

Top Nine Instagram

Van de negen foto’s, vier hardloop foto’s! Iets wat ik best wel mis. Hoop het hardlopen in het nieuwe jaar dan ook weer langzaam op te kunnen pakken. En wie weet wel weer een inschrijving van Maastricht Mooiste 🙂


Tags:

14 reacties op “Top Nine Instagram – Best of 2018”

  1. Altijd leuk, dat overzicht. Ik heb ze zelf uit mijn statistieken gehaald, mijn overzicht plaatste ik vorige week op mijn blog. Hardloopfoto’s doen het altijd goed ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.