Home » Traditionele Cake

Traditionele Cake

Afgelopen zondag bakte ik een cake. Gewoon een eenvoudige cake, maar op een manier zoals ik ’t nog nooit eerder gedaan had. Niet uit pak, maar met allemaal losse ingrediënten.

Dat zo simpel zo smakelijk kan zijn…

Bij deze het recept

  • 4 Eieren.
  • 200 Gram bloem (zeven van te voren is aan te raden).
  • 200 Gram suiker.
  • 200 Gram roomboter.
  • Ssnufje zout

Zorg dat de eieren en boter op kamertemperatuur zijn, ik had deze de avond van te voren al buiten de ijskast gelegd. Alles bij elkaar in een mengkom en mix het geheel tot een smeuïge massa.
Cakevorm invetten en bestuiven met bloem. Doe het mengsel in de cakevorm en plaats dit ongeveer een uur in een voorverwarmde oven van 175 graden.

Klaar!

Volg:
Share:

6 Reacties

  1. 20 maart 2013 / 23:35

    Ja zo bak ik ze ook, als ik het eens doe, met dezelfde hoeveel heden. Ik doe alleen eerst de suiker en de boter goed mixen, daarna pas de eieren stuk voor stuk en als laatste de bloem en snoepen maar, want het beslag op zich is ook al errug lekker 😀

  2. 21 maart 2013 / 14:30

    Zo maakte ik hem vroeger altijd, heerlijk!!!

  3. 2 april 2013 / 18:54

    Heerlijk! Cake is altijd goed 🙂

  4. 6 april 2013 / 11:24

    Lekker joh! Meestal doe ik van alles 250 gram dan heb je extra veel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: