Tuesday Tunes: Kiss – Sure Know Something

Ik heb beloofd deze december muziek maand elke week een Tuesday Tunes te plaatsen. En wie mijn vorige blog heeft gelezen, kan al snel raden wat de TT van deze week zal zijn. Kiss natuurlijk!
Nu wij kaartjes in bezit hebben worden de shock-rockende-oudjes de komende maanden weer regelmatig uit de digitale platenkast gehaald natuurlijk. Ik verheug met nu al op de confetti kanonnen, een vuurspuwende Gene , stijgende drumstellen en een vliegende Paul. Een groot feest!

Om in de ‘flow’ van de top2000 te blijven. Kiss staat er met twee nummers in. Omdat iedereen “I Was Made For Lovin You” wel kent, of je moet onder een muzikale steen hebben gelegen, kies ik voor het dat andere, iets onbekendere nummer van Kiss “Sure Know Something”.

Ook leuk:

6 reacties

    1. Mijn favoriet is oa Black Diamond. En tijdens een concert het feestje wat gebouwd wordt als ze rock and roll all night spelen.

    1. Is niet erg hoor, haha. Veel mensen kennen Kiss alleen van dat ene nummer, i was made… Ze hebben echt veel meer leuke nummers. En live is het gewoon een groot feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.