Home » Vakantie verslag 2009

Vakantie verslag 2009

Ik mag nog een paar vrije dagen nagenieten van onze fantastische vakantie in het Schwarzwald. Het is helaas alweer om. Oostenrijk hebben we helaas moeten opschuiven tot een ander jaar. Daarover meer in mijn uitgebreide vakantieverslag. En natuurlijk nog veel meer piccies in mijn fotoalbum.

Verder heb ik me in de vakantie eens goed kunnen bedenken wat ik met deze website nou eigenlijk wil. Het (b)loggen is er bij mij een beetje uit. Maar de site helemaal stoppen wil ik nu ook weer niet. Ik heb wat ideeën in mijn hoofd zitten die ik op het gemak eens wil gaan uitwerken.

Volg:

2 Reacties

  1. Lnnkz
    24 september 2009 / 21:09

    Ik ben benieuwd naar je ideeën. Maar als je bloggen niet meer leuk vind vooral niet doen he!

  2. 4 oktober 2009 / 8:55

    Ik zou bijna willen schreeuwen van nee, want ik kom hier voor het eerst en vind je layout en web-log echt heel mooi! Maar ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken, ik blijf je zeker bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: