Verlanglijst Ideeën voor de Blogger

Sinterklaas of Kerstmis Verlanglijst Ideeën voor de Blogger

Het is november. Tijd voor verlanglijstjes! Stel je moet als blogger een verlanglijstje samenstellen voor Kerstmis of Sinterklaas, zodat diegene die jouw lootje heeft een beetje weet in welke richting hij/zij moet gaan zoeken. Maar je weet écht niet meer wat je moet vragen. Of je hebt een lootje getrokken met daarop de naam van je beste vriendin, die blogger is, en je weet bij god niet wat je haar cadeau zou kunnen doen! Met deze Verlanglijst Ideeën voor de Blogger lukt het zeker om enkele cadeau’s te geven of te vragen.

Verlanglijst Ideeën voor de Blogger

Cadeautjes die prima passen op een verlanglijst omdat ze leuk zijn qua prijs en waarmee elke blogger wel een plezier doet. Of waarmee je je zelf een groot plezier door ze op jouw verlanglijstje te plaatsen.

Boeken


Een diversiteit aan leesvoer om je blog skills te verbeteren of om meer inspiratie op te doen zijn nooit verkeerd. Onderstaande boeken staan hoog op mijn verlanglijstje of staan al bij mij in de boekenkast.

  • Instaproof. In 15 stappen naar jouw ideale Instagramaccount. Hoe kom ik aan meer volgers? Welke foto’s leveren mij de meeste likes op? Welke hashtags werken? Hoe creëer ik een picture perfect feed? Hoe vind ik influencers die bij mijn merk passen? Of: hoe word ik er zelf een? Al deze vragen worden beantwoord is dit boek. Dit boek staat in elk geval Hoog op mijn verlanglijst!
  • Blogboek. Tips & inspiratie voor meer blog- en vlogplezier. Dit boek heb ik al een aantal jaren zelf ik de kast staan. Ik heb het toen met veel plezier gelezen. En als ik even om inspiratie verlegen zit neem ik het boek er weer bij.
  • Shoot! fotograferen met je hart. Fotograferen kan iedereen. Maar echt mooie foto’s maken, hoe doe je dat? Anki Wijnen, bekend van haar blog Zilverblauw.nl, weet hoe je plaatjes schiet die sprankelen en die je raken. Waarop ogen twinkelen, eten er net zo goed uitziet als het smaakt (of beter!) en een middag in het bos iets weg heeft van een sprookje. In dit boek geeft Anki haar fotografiegeheimen prijs. Zonder ingewikkelde technische termen, maar met heldere uitleg en véél inspirerende beelden. Ook dit is een boek wat hoog op mijn eigen verlanglijstje staat, Samen met het volgende boek op de lijst.
  • Snap! fotograferen met je smartphone. Met je smartphone kun je bijna net zulke mooie foto’s maken als met een spiegelreflexcamera. Als je maar weet hoe. Anki Wijnen deelt haar tips en tricks en laat zien hoe je met je smartphone fantastische foto’s kunt maken. Altijd en overal, want je smartphone heb je altijd bij de hand.

Elektronica

Genoeg leesvoer in bovenstaande lijst. Maar als blogger ben je vaak ook aktief op instagram. En op instagram plaats je zo af en toe ook een selfie. Dan is een selfie stick erg handig. Deze Handige uitschuifbare Selfie Stick met Bluetooth heb ik zelf nog niet zo lang geleden aangeschaft. Hij is geschikt voor vrijwel alle telefoon formaten. Mijn Iphone X past in elk geval prima.

 

Sinterklaas of Kerstmis Verlanglijst Ideeën voor de Blogger

 

Weet jij nog leuke cadeautjes die als blogger op je verlanglijst zou kunnen zetten. Of een blogger die helemaal niets weet cadeau zou kunnen doen? ik lees ze graag in de comments.

 

Ook leuk:

18 reacties

  1. wat een originele blog! Eigenlijk nooit bij nagedacht dat er ook boeken zijn over bloggers. Vaak lees je inspirerende verhalen op internet of kijk ik filmpjes op youtube. Zal de volgende keer in de boekhandel eens kijken!

  2. Wat een leuk lijstje! ik heb zitten denken aan een ander boek maar dit zijn ze zo wel he. ik heb ooit wel een opleiding gevolgd voor bloggers, nl. Meststoffen voor je blog. Niet zo makkelijk om iemand een opleiding cadeau te doen, maar wel origineel.

    1. Ik heb ze alle drie op mijn eigen verlanglijstje staat. Dus zal uit ervaring nog moeten ondervinden of ze voor mij enige waarde hebben.

  3. Cadeautips waar ik iets aan heb zijn altijd welkom! Vraag me bij dat soort boeken wel altijd af hoeveel je er daadwerkelijk van leert en hoeveel ervan ook makkelijk online te vinden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.