Het einde van het jaar nadert. Het wordt weer langzaam tijd voor verlanglijstjes! En ook dit jaar zal het menigeen de nodige hoofdbrekens opleveren om te bedenken wat te geven. Of wat zelf op je verlanglijstje te zetten. Ben je blogger of ken je er een? Dan heb ik het je makkelijk gemaakt. Met onderstaande verlanglijst van een blogger lukt het zeker om een of meer cadeau’s te geven of om je eigen verlanglijstje samen te stellen.

Ik heb een aantal cadeau ideeën verzameld die prima passen op een verlanglijst van een blogger. Omdat ze leuk zijn qua prijs en waarmee je elke blogger een groot plezier doet. Ben je zelf blogger? Doe jezelf dan een plezier door ze op je eigen verlanglijstje te zetten.

Boeken voor op de verlanglijst van een blogger

Onderstaand een diversiteit aan boeken om je blog skills te verbeteren of om meer inspiratie op te doen voor je volgende blogpost.

Instaproof

Nauw verwant met menig blogger, instagram. Daarom dan ook een ideaal cadeau voor op de verlanglijst van een blogger. Instaproof. In 15 stappen naar jouw ideale Instagramaccount. Hoe kom ik aan meer volgers? Welke foto’s leveren mij de meeste likes op? Welke hashtags werken? Hoe creëer ik een picture perfect feed? Hoe vind ik influencers die bij mijn merk passen? Of: hoe word ik er zelf een? Al deze vragen worden beantwoord is dit boek.

eventuele andere opties:

Blogboek

Tips & inspiratie voor meer blog- en vlogplezier. Dit boek heb ik al een aantal jaren zelf ik de kast staan. Ik heb het met veel plezier gelezen. En als ik even om inspiratie verlegen zit neem ik het boek er weer bij.

Zit je om blog-inspiratie verlegen? Kijk dan eens naar deze 40+ blogpost ideeën.

Shoot! fotograferen met je hart.

Fotograferen kan iedereen. Maar echt mooie foto’s maken, hoe doe je dat? Anki Wijnen, bekend van haar blog Zilverblauw.nl, weet hoe je plaatjes schiet die sprankelen en die je raken. Waarop ogen twinkelen, eten er net zo goed uitziet als het smaakt (of beter!) en een middag in het bos iets weg heeft van een sprookje. In dit boek geeft Anki haar fotografiegeheimen prijs. Zonder ingewikkelde technische termen, maar met heldere uitleg en véél inspirerende beelden.

Snap! fotograferen met je smartphone.

Met je smartphone kun je bijna net zulke mooie foto’s maken als met een spiegelreflexcamera. Als je maar weet hoe. Anki Wijnen deelt haar tips en tricks en laat zien hoe je met je smartphone fantastische foto’s kunt maken. Altijd en overal, want je smartphone heb je altijd bij de hand.

Fotografie

Als blogger ben je meestal veel en vaak met fotografie bezig. Foto’s voor je reisverslagen bijvoorbeeld. Of product-fotografie om een te schrijven review. Ik heb wat toffe gadgets voor je verzameld die je als blogger op je verlanglijst kan zetten.

fotostudio/softbox

Het maken van super mooie productfoto’s zal met deze opvouwbare fotostudio/softbox een stuk eenvoudiger worden.

Smartphone Statief

Altijd handig, een in hoogte verstelbare smartphone statief! Handig met videobellen, groepfoto’s, vloggen en Tiktok. Te gebruiken met bijna alle smartphones, actioncams en camera’s. Of je gaat een stapje verder met een hele toffe  ring statief met LED verlichting. Een absolute must-have voor TikTok of Instagram Reels.

Weet je het na deze ideeën nog steeds niet? Dan kun je nog altijd gaan voor de ‘altijd goed’ cadeaukaart. Of je klikt door naar een ander verlanglijstje met daarop cadeau ideeën voor haar.

Zelf maakte ik nog het verlanglijstje voor de wereldreiziger voor als je inspiratie zoekt voor iemand die graag reist. Zoek je iets voor de hobbyfotograaf; De leukste cadeaus voor op het verlanglijstje van de (hobby) fotograaf.

Weet jij nog leuke cadeau’s die als blogger op je verlanglijst zou kunnen zetten. Of cadeaus die je blogger cadeau zou kunnen doen? Ik lees ze graag in de comments.

Ben je (reis)blogger en heb je even geen inspiratie voor het schrijven van nieuwe blogs? Chck dan eens de blog met meer dan 50 blog post ideeën.


Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links.
Als jij iets koopt op de website waarnaar ik linkte, ontvang ik een kleine commissie.
Jij betaalt niets extra’s, gewoon dezelfde prijs die je gewoonlijk zou betalen.
Hierdoor kan mijn blog wel blijven bestaan.