Home » Verlanglijst voor de Blogger

Verlanglijst voor de Blogger

Verlanglijst Blogger

Het einde van het jaar nadert. Het wordt weer langzaam tijd voor verlanglijstjes! En ook dit jaar zal het menigeen de nodige hoofdbrekens opleveren om te bedenken wat te geven. Of wat zelf op je verlanglijstje te zetten. Ben je blogger of ken je er een? Dan heb ik het je makkelijk gemaakt. Met onderstaande verlanglijst voor de Blogger lukt het zeker om een of meer cadeau’s te geven of om je eigen verlanglijstje samen te stellen.

Verlanglijst voor de Blogger

Ik heb een aantal cadeau ideeën verzameld die prima passen op een verlanglijst voor de blogger. Omdat ze leuk zijn qua prijs en waarmee je elke blogger een groot plezier doet. Ben je zelf blogger? Doe jezelf dan een plezier door ze op je eigen verlanglijstje te zetten.

Boeken voor op de verlanglijst van de blogger

Onderstaand een diversiteit aan boeken om je blog skills te verbeteren of om meer inspiratie op te doen voor je volgende blogpost.

Instaproof

Nauw verwant met menig blogger, instagram. Daarom dan ook een ideaal cadeau voor op een verlanglijstje van de blogger

Instaproof. In 15 stappen naar jouw ideale Instagramaccount. Hoe kom ik aan meer volgers? Welke foto’s leveren mij de meeste likes op? Welke hashtags werken? Hoe creëer ik een picture perfect feed? Hoe vind ik influencers die bij mijn merk passen? Of: hoe word ik er zelf een? Al deze vragen worden beantwoord is dit boek.

Blogboek

Tips & inspiratie voor meer blog- en vlogplezier. Dit boek heb ik al een aantal jaren zelf ik de kast staan. Ik heb het met veel plezier gelezen. En als ik even om inspiratie verlegen zit neem ik het boek er weer bij.

Zit je om blog-inspiratie verlegen? Kijk dan eens naar deze 40+ blogpost ideeën.

Shoot! fotograferen met je hart.

Fotograferen kan iedereen. Maar echt mooie foto’s maken, hoe doe je dat? Anki Wijnen, bekend van haar blog Zilverblauw.nl, weet hoe je plaatjes schiet die sprankelen en die je raken. Waarop ogen twinkelen, eten er net zo goed uitziet als het smaakt (of beter!) en een middag in het bos iets weg heeft van een sprookje. In dit boek geeft Anki haar fotografiegeheimen prijs. Zonder ingewikkelde technische termen, maar met heldere uitleg en véél inspirerende beelden.

Snap! fotograferen met je smartphone.

Met je smartphone kun je bijna net zulke mooie foto’s maken als met een spiegelreflexcamera. Als je maar weet hoe. Anki Wijnen deelt haar tips en tricks en laat zien hoe je met je smartphone fantastische foto’s kunt maken. Altijd en overal, want je smartphone heb je altijd bij de hand.

Fotografie

Als blogger ben je meestal veel en vaak met fotografie bezig. Foto’s voor je reisverslagen bijvoorbeeld. Of product-fotografie voor een te schrijven review. Ik heb wat toffe gadgets voor je verzameld die je als blogger op je verlanglijst kan zetten.

fotostudio/softbox

Het maken van super mooie productfoto’s zal met deze opvouwbare fotostudio/softbox een stuk eenvoudiger worden.

Smartphone Statief

Altijd handig, een in hoogte verstelbare smartphone statief! Handig met videobellen, groepfoto’s, vloggen en Tiktok. Te gebruiken met bijna alle smartphones, actioncams en camera’s.

Weet je het na deze ideeën nog steeds niet? Dan kun je nog altijd gaan voor de ‘altijd goed’ cadeaukaart. Of je klikt door naar een ander verlanglijstje met daarop 20 x cadeau ideeën voor haar.

Zelf maakte ik nog het verlanglijstje van de wereldreiziger voor als je inspiratie zoekt voor iemand die graag reist. Zoek je iets voor de hobbyfotograaf; De leukste cadeaus voor op het verlanglijstje van de (hobby) fotograaf.

Bewaren voor later? pin it!

Verlanglijst voor de bloggerMet de verlanglijst voor de Blogger lukt het zeker om een of meer cadeau's te geven of om je eigen verlanglijstje samen te stellen.

Weet jij nog leuke cadeau’s die als blogger op je verlanglijst zou kunnen zetten. Of cadeau’s die je blogger cadeau zou kunnen doen? Ik lees ze graag in de comments.

18 Comments

 1. 12 november 2018 / 8:02

  ben nog niet zo lang aan het bloggen dus weinig verlangens op dit moment op dat gebied. Moet me nog beetje gaan thuisvoelen

 2. 12 november 2018 / 9:17

  Leuke tips! Het blogboek heb ik ook, en dat vind ik zeker een aanrader.

 3. Danielle
  12 november 2018 / 10:05

  Wat een leuke tips! Altijd handig zo rond de feestdagen 🙂

 4. 12 november 2018 / 10:56

  Leuke tips! Ik heb nog nooit een bloggerboek gelezen, misschien moet ik dat maar eens doen! 🙂

 5. 12 november 2018 / 15:43

  wat een originele blog! Eigenlijk nooit bij nagedacht dat er ook boeken zijn over bloggers. Vaak lees je inspirerende verhalen op internet of kijk ik filmpjes op youtube. Zal de volgende keer in de boekhandel eens kijken!

 6. 12 november 2018 / 16:17

  Wat een leuk lijstje! ik heb zitten denken aan een ander boek maar dit zijn ze zo wel he. ik heb ooit wel een opleiding gevolgd voor bloggers, nl. Meststoffen voor je blog. Niet zo makkelijk om iemand een opleiding cadeau te doen, maar wel origineel.

 7. 12 november 2018 / 17:14

  Mijn verlanglijstje is echt een wordpress cursus. Ik denk echt dat er nog zoveel uit te halen valt

 8. Manon van der Werf
  12 november 2018 / 17:43

  Heel leuk lijstje heb je gemaakt. Ik maak vooral lijstjes ook voor dingen in huis. Vind ik zoo leuk

 9. 12 november 2018 / 19:50

  Jaa Instaproof staar ook op mijn verlanglijstje! Shoot en Snap al gelezen, maar haalde er geen tips uit.

  • 15 november 2018 / 13:25

   Ik heb ze alle drie op mijn eigen verlanglijstje staat. Dus zal uit ervaring nog moeten ondervinden of ze voor mij enige waarde hebben.

 10. ingrid
  12 november 2018 / 19:58

  wat een leuk lijstje. zou ze ook allemaal willen hebben

 11. 12 november 2018 / 21:51

  Haal je echt iets uit dat blogboek?

 12. 13 november 2018 / 6:38

  Ik ben benieuwd of bloggers echt iets aan de boeken hebben. Ik heb zelf geen blogboeken, zoek eigenlijk alles zelf uit.

 13. Frederique
  13 november 2018 / 19:56

  Ik heb Instaproof al veel voorbij zien komen, dat wordt een feestdagen bestseller volgens mij haha

 14. 13 november 2018 / 22:38

  Cadeautips waar ik iets aan heb zijn altijd welkom! Vraag me bij dat soort boeken wel altijd af hoeveel je er daadwerkelijk van leert en hoeveel ervan ook makkelijk online te vinden is.

 15. 14 november 2018 / 9:07

  Het boek shoot heb ik al en daar staat enorm veel in! aan dat boek heb ik dagelijks nog steeds iets, en de rest staat op mijn bol.com wishlist hah

  • 15 november 2018 / 13:26

   Ha, dankjewel! Dit zijn nuttige reacties. zowel shoot als Snap staan nog beide op mijn eigen verlanglijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.