Getting Personal

Vind ik Stom!

Vind ik stom. Ik schreef al eerder over de dingen die ik stom vind. Toen ging het over de stomme dingen rondom bloggen en social media. Nu, euh, ja, over allerlei andere stomme dingen.

Voorjaar in Februari vind ik stom

Nu al kunnen genieten van voorjaars-temperaturen en volop zon. Pas op, ik vind het heerlijk! Ik hou van het voorjaar en zon. Maar deze temperaturen in Februari? What’s next? Terug naar de winter? Of blijft het zo?

Het blijf een vreemde gewaarwording om in februari al een zomerjasje aan te hebben.

Vind ik stom

Inkakken

De hele avond moe zijn en regelmatig inkakken op de bank tijdens je favortie serie of een goede film. En dan lig je eindelijk in je heerlijke bedje. Juist ja… Klaarwakker!

Beledigen vind ik stom

Mensen die andere mensen beledigen op social media. Zomaar uit het niets. Zonder reden. Waar is dat goed voor? Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je je zelf goed voelt als je iemand anders net tot de grond hebt afgebrand. Ik vind deze mensen écht stom en ronduit zielig!

Dit vind ik ook nog stom!

  • Kinderen in een restaurant die rond gaan rennen en dollen! Argh, the horror! Ouders? Neem wat te kleuren of te spelen mee en hou je kroost aan tafel.
  • Ook stom: Mensen die die bij een druppel regen ineens niet meer kunnen auto-rijden.

Pindakaas

Ik vind pindakaas lekker. Vooral op een snee witbrood, hmmm. Maar iemand die in de bus of trein, ’s morgensvroeg, een boterham met pindakaas eet. NIET DOEN!! De hele bus/treincoup stinkt dan.

Verder alles prima hoor. Ik moest gewoon even een eitje kwijt 🙂

Wat vind jij stom? Laat je maar eens lekker gaan 🙂

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.