Vind ik Stom!

Vind ik stom. Ik schreef al eerder over de dingen die ik stom vind. Toen ging het over de stomme dingen rondom bloggen en social media. Nu, euh, ja, over allerlei andere stomme dingen.

Voorjaar in Februari vind ik stom

Nu al kunnen genieten van voorjaars-temperaturen en volop zon. Pas op, ik vind het heerlijk! Ik hou van het voorjaar en zon. Maar deze temperaturen in Februari? What’s next? Terug naar de winter? Of blijft het zo?

Het blijf een vreemde gewaarwording om in februari al een zomerjasje aan te hebben.

Vind ik stom

Inkakken

De hele avond moe zijn en regelmatig inkakken op de bank tijdens je favortie serie of een goede film. En dan lig je eindelijk in je heerlijke bedje. Juist ja… Klaarwakker!

Beledigen vind ik stom

Mensen die andere mensen beledigen op social media. Zomaar uit het niets. Zonder reden. Waar is dat goed voor? Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je je zelf goed voelt als je iemand anders net tot de grond hebt afgebrand. Ik vind deze mensen écht stom en ronduit zielig!

Dit vind ik ook nog stom!

 • Kinderen in een restaurant die rond gaan rennen en dollen! Argh, the horror! Ouders? Neem wat te kleuren of te spelen mee en hou je kroost aan tafel.
 • Ook stom: Mensen die die bij een druppel regen ineens niet meer kunnen auto-rijden.

Pindakaas

Ik vind pindakaas lekker. Vooral op een snee witbrood, hmmm. Maar iemand die in de bus of trein, ’s morgensvroeg, een boterham met pindakaas eet. NIET DOEN!! De hele bus/treincoup stinkt dan.

Verder alles prima hoor. Ik moest gewoon even een eitje kwijt 🙂

Wat vind jij stom? Laat je maar eens lekker gaan 🙂

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

10 Comments

 1. Nicole Orriëns

  Ik vind het stom als mensen voorkruipen. En ik kan mij verwonderen over gehandicapten parkeerplaatsen bij doe-het-zelf zaken. Dat vind ik een bijzondere combinatie.

  Reply
 2. Laura

  Ik vind t stom als menen denken dat je iets noet zelf kan. En dit vooral als ze dit al vooraf denken en niet checken.

  Reply
 3. Maaike | Travelbliss

  Mensen die alleen maar met zichzelf bezig zijn en geen rekening houden met anderen. Zoals je auto in 2 vakken parkeren of je winkelwagentje gewoon midden in het gangpad laten staan. En wat ik nog veel stommer vind is dat mensen hun rotzooi zo op straat gooien. Ben altijd verbaasd wat er in de berm ligt!

  Reply
 4. Saskia

  Och die inkak momentjes.. Bah!
  Ik had er gisteren nog 1 tijdens mijn BHV cursus…

  Reply
 5. Melissa

  Hahaha k ben iemand die gerust ’s ochtends broodje tonijn eet in trein ?

  Reply
 6. Neeltje

  Haha grappig om te lezen. Ik herken dat van pindakaas zo goed. Ik vind het zelf ook erg lekker, maar ergens in een openbare ruimte gaat het gelijk zo ruiken…

  Reply
 7. Janet | thatonetime

  Oeh ik hoop zo dat dit lenteweer blijft. Ik zou het echt verschrikkelijk vinden als er weer dat koude weer komt, verschrikkelijk!

  Reply
 8. Joanne

  Mensen die andere mensen niet in hun waarde laten.. dat vind ik zelfs meer dan stom 😉

  Reply
 9. Rory

  Uhm, wat vind ik stom? Ik weet het niet zo 123. Ik merk dat ik – veel meer dan vroeger – bezig ben met ‘let it go’. Als ik dan toch mijn best moet doen om wat te bedenken:
  – mensen die je snijden op de snelweg
  – mensen die heel langzaam rijden op de linkerbaan
  – mensen die voordringen, waar dan ook
  – mensen die online – en dan anoniem – hun gal spuwen op internet. Ten koste van iemand anders.

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...