Home » Wat als de motor op stal staat

Wat als de motor op stal staat

Het najaar en de winter is hier in huis meestal de tijd van de kleine en grotere klusjes. Er valt in deze tijd van het jaar immers niet veel te motorrijden. Voorgaande jaren werden we nog getrakteerd op een flink pak sneeuw. Dit jaar valt het (tot nu toe) gelukkig nog allemaal mee…

Gisteren nog een extra stropcontact gemaakt onder de keukenkastjes om zo mijn vervroegd kerstcadeau (een Dolce Gusto!) een mooie plek te geven. Tevens nog een extra stroompunt aangelegd zodat ik niet telkens met verlengsnoer hoef te werken als ik een keer het tostiapparaat of mixer nodig heb. Toch bezig zijnde in de keuken kwam ik er ook achter dat de bovenkant van de keukenkastjes ook wel weer eens een sopje konden gebruiken.

Een paar weken terug twee dagen vrij genomen om de zolder eens goed te ontruimen van allerlei zooi die een mens in de loop der jaren verzameld. Meteen ook maar de kledingkast uitgemest en de deuren op de bovenetage afgesopt. En zo heb ik nog wat meer dingen die ik de komende weken wil doen.

Dit alles gebeurd onder ‘t genot van een lekker muziekje. Vooral nu aan het einde van het jaar wordt er weer prima radio gemaakt.
Op dit moment zend Radio Veronica de Top 1000 Aller Tijden uit. Daarna kunnen we overschakelen naar 3FM waar zoals al elk jaar weer Serious Request van start gaat. Als dat voorbij is schakelen we op tweede kerstdag over op Radio 2 voor de Top 2000! Na de feestdagen is het helaas om met de fijne radio en moeten we het weer doen met de MP3 collectie.

Ik hou me nog wel even (nuttig) bezig totdat het zonnetje weer begint te schijnen en de motor weer van stal kan. De eerste motor-trip voor 2012 staat al in de agenda vast (jippie!!). Vier dagen genieten aan de moezel!

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 11 december 2011 / 16:27

  Je hebt toch zeker in oktober wel een aantal keren kunnen rijden, of niet. En op een zonnige winterdag mag je toch best wel eens de straat op als het mooi weer is…

  • 11 december 2011 / 20:43

   Oktober was inderdaad zeer mooi en de motor had ik van stal kunnen halen als mijn gezondheid me niet in de steek had gelaten. Dikke twee maanden last gehad van duizeligheidsklachten. Gelukkig is dat nu over!

   En in de winter, dan wil ik soms nog wel eens een klein rondje maken. Zolang er geen pekel op de weg ligt 😉

 2. 12 december 2011 / 12:13

  Toch heb je dan wel weer wat leuks om naar uit te kijken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: