Home » Wat een week – Instagram

Wat een week – Instagram

Dat ik ritme en regelmaat nodig heb blijkt maar weer eens uit afgelopen week.

Maandag avond geen rust in mijn kont. Want: “heb ik alles?” en “vergeet ik niks?” spookte door mijn hoofd. Ik kon niet eens rustig van een film genieten. Senna merkte het duidelijk aan me en zocht me constant op met knuffels en gespin.

Senna lekker knus bij me.

Dinsdag ochtend ging om 5 uur de wekker! Oké het is maar een ½ uurtje vroeger dan normaal, maar toch. Om even voor zeven had ik de trein richting Utrecht Centraal. Om vandaar uit nog een klein stukje richting Woerden te reizen. 4 dagen cursus. Inclusief drie keer een nachtje hotel.

De cursus was leuk en zeer leerzaam. Maar de rest van de tijd was het maar een boel gedoe. Ander bed, andere omgeving, ander eten. Elke dag een flinke wandeling van hotel naar cursus locatie en terug door de snijdende kou. Slecht slapen. Totaal ander ritme. Niks voor mij! Ik lag er elke avond redelijk op tijd in, maar sleepte me door de dagen alsof ik geen oog had dichtgedaan. Werd zelfs grieperig, had hoofdpijn en mijn maag reageerde vreemd op het (toch wel lekkere) avond eten.

Frietjes met kogelbiefstukDag 2 - Chinees!Onbeperkt Gamba's smullen

Gelukkig had ik twee lieve collega’s bij me, die de vier dagen non-ritme een beetje draaglijk maakten. Vrijdag op tijd de cursus kunnen afronden. De hele rit weer terug naar huis met de trein. Rond zessen eindelijk weer lekker thuis bij mijn twee mannen en meisje. En als dan alles weer een beetje terug naar normaal is, reageert mijn lichaam nog met een leuke traktatie op de ingetreden ontspanning: migraine!

Vanaf vandaag maar weer eens rustig beginnen met het dagelijkse leven van ritme en regelmaat.

Volg:

2 Reacties

  1. 27 januari 2013 / 19:47

    Niet fijn, als je voor je werk zo lang van huis moet zijn. Ik heb de laatste tijd ook vaak hoofdpijn, misschien maar eens een beetje rustiger aan gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: