Home » What’s In My Bag

What’s In My Bag

What’s In My Bag

Gisteren avond, tijdens een avondje uit, was ik weer eens tevergeefs in mijn tas aan het grabbelen. Vraag me niet meer naar wat ik op zoek was, maar vinden kon ik het niet.
En dat gebeurd wel vaker. Voor de deur op het werk staan en de toegangspas niet kunnen vinden, aanstekers die zich in een waarschijnlijk onvindbare hoek hebben verstopt (ik heb er nota bene drie in mijn tas zitten) of mijn bril die op magische wijze verdwenen is.
Zojuist maar eens de tas leeg gekiept, meteen een foto gemaakt voor “What’s in my Bag” en opgeruimd. Ben benieuwd hoe lang alles netjes op zijn plekje blijft.

En buiten deze hoognodige dingen horen een opgevouwen plastic zak (voor onverwachte boodschappen), de camera waarmee ik de foto heb gemaakt en een zonnebril in etui nog tot de standaard uitrusting van mijn handtas.

9 Reacties

 1. Desiree
  23 januari 2011 / 15:21

  Handige dingen! Behalve dan die sigaretten :p

 2. 23 januari 2011 / 15:50

  Leuk om te weten, maar wat heb je nou stiekum weggehaald….? O-)

 3. 23 januari 2011 / 16:48

  Altijd handig, al zou ik het pakje sigaretten niet nodig hebben 😉

 4. 23 januari 2011 / 19:37

  Mmm, roken doe ik niet, maar ik geloof dat mijn vrouw er meer rommel in heeft zitten, of was dit na het opschonen…

 5. 24 januari 2011 / 8:25

  Ik zie mijn huismerk handcreme liggen, lekker he, Nivea, geen dag zonder hier hoor.

  • 24 januari 2011 / 9:43

   Dat is de handcrème van “vaseline”. Ook hier iedere dag een noodzaak 😉

 6. 24 januari 2011 / 9:40

  Valt nog mee hoor, ik ken nog ergere 😉 Niet die van mezelf, want ik neem echt zo weinig mogelijk mee.

 7. Redstar
  24 januari 2011 / 11:08

  Roken doe ik niet, maar ik heb overal wel aanstekers. In de auto, viskoffer, mijn burea, boekenkast LOL

 8. Serena
  5 februari 2011 / 13:21

  Hahaha, zo te zien heb jij dus ook altijd ‘ de vlucht naar Egypte’ in je handtas. Ik heb ook al een paar keer zo’n blogje geschreven en de inhoud van mijn tas is ook altijd een puinhoop… 26 dingen erin, maar datgene dat je moet hebben kun je dan net weer niet vinden…

  Grtz Serena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: