Huis en Interieur

White, Wood and shades of Grey

Ik kan uren op Pinterest rond klikken en kijken (of zeg maar liever kwijlend vergapen) naar al die mooie interieurs. Stiekem fantaseer ik dan dat ik een bak met geld had die ik ineens kon uitgeven aan een geheel nieuwe woonkamer. Een woonkamer die rust en eenheid uitstraalt. In de kleuren wit, zwart en diverse tinten grijs. Met veel hout. En ijzer/roestvrijstalen accessoires.

Ja, ik weet wat ik wil. *nog ff verder droomt (en spaart)*

white-wood-gray-01

white-wood-gray-02

white-wood-gray-03

white-wood-gray-05

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.