Home » White, Wood and shades of Grey

White, Wood and shades of Grey

Ik kan uren op Pinterest rond klikken en kijken (of zeg maar liever kwijlend vergapen) naar al die mooie interieurs. Stiekem fantaseer ik dan dat ik een bak met geld had die ik ineens kon uitgeven aan een geheel nieuwe woonkamer. Een woonkamer die rust en eenheid uitstraalt. In de kleuren wit, zwart en diverse tinten grijs. Met veel hout. En ijzer/roestvrijstalen accessoires.

Ja, ik weet wat ik wil. *nog ff verder droomt (en spaart)*

white-wood-gray-01

white-wood-gray-02

white-wood-gray-03

white-wood-gray-05

4 Comments

 1. 27 november 2013 / 23:09

  Het interieur op de derde foto is écht mooi.
  *Rechts klikken doet, en opslaan als.
  Leuk dat je weer terug bent op je blog!

 2. Serena
  28 november 2013 / 10:15

  Ja, dat kon mij ook wel bevallen. Alleen zal het er in het ‘echte’ leven nooit zo netjes uitzien…

 3. 29 november 2013 / 15:38

  Mooi zeg, ziet er gaaf uit! Dat wil ik ook wel 😉 Pinterest is een perfecte inspiratiebron!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.