Huis en Interieur

Winaktie – Wereldkaart op Canvas

Altijd al een mooie wereldkaart op canvas aan je muur willen hebben?
Dan heb ik een een hele toffe winaktie voor je. Ik mag namelijk een wereldkaart op canvas ter waarde van €119,95 weggeven.

Wereldkaart op Canvas

Je mag je wereldkaart op canvas uitzoeken op wereldkaarten.nl in een uitvoering en kleur die bij jou en je interieur past. Je hebt de keuze uit meer dan 100 verschillende unieke designs. Mooi voor bijvoorbeeld boven de bank, op de slaapkamer of de kinderkamer. Of misschien zelfs om cadeau te doen voor Valentijnsdag.

Meedoen?

  • Laat hieronder een reactie achter dat je graag meedoet. Let op dat je een geldig e-mailadres gebruikt, want ik benader de winnaar per mail.
  • Deze winaktie delen op Facebook? Graag!!
  • Volg mij op Instagram en Facebook en Twitter. Voor elke volg een extra winkans.
  • Deze winaktie loopt tot 5 februari 20.00 uur.
  • Ik maak de winnaar bekend op 6 februari. Ik kies de winnaar via onlinenaamloten en deel de winnaar op Facebook.

Deze winkatie word mede mogelijk gemaakt door fotocadeau.nl waar je bijvoorbeeld ook terecht kan voor een gave foto in glas.

WINAKTIE GESLOTEN EN DE WINNAAR HEEFT EEN MAIL ONTVANGEN!

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

26 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.