Meteen naar de inhoud
Home » Winaktie – Wereldkaart op Canvas

Winaktie – Wereldkaart op Canvas

Altijd al een mooie wereldkaart op canvas aan je muur willen hebben?
Dan heb ik een een hele toffe winaktie voor je. Ik mag namelijk een wereldkaart op canvas ter waarde van €119,95 weggeven.

Wereldkaart op Canvas

Je mag je wereldkaart op canvas uitzoeken op wereldkaarten.nl in een uitvoering en kleur die bij jou en je interieur past. Je hebt de keuze uit meer dan 100 verschillende unieke designs. Mooi voor bijvoorbeeld boven de bank, op de slaapkamer of de kinderkamer. Of misschien zelfs om cadeau te doen voor Valentijnsdag.

Meedoen?

 • Laat hieronder een reactie achter dat je graag meedoet. Let op dat je een geldig e-mailadres gebruikt, want ik benader de winnaar per mail.
 • Deze winaktie delen op Facebook? Graag!!
 • Volg mij op Instagram en Facebook en Twitter. Voor elke volg een extra winkans.
 • Deze winaktie loopt tot 5 februari 20.00 uur.
 • Ik maak de winnaar bekend op 6 februari. Ik kies de winnaar via onlinenaamloten en deel de winnaar op Facebook.

Deze winkatie word mede mogelijk gemaakt door fotocadeau.nl waar je bijvoorbeeld ook terecht kan voor een gave foto in glas.

WINAKTIE GESLOTEN EN DE WINNAAR HEEFT EEN MAIL ONTVANGEN!

26 reacties op “Winaktie – Wereldkaart op Canvas”

 1. Absoluut een aanrader voor je woning! Ik heb vorig jaar zelf een wereldkaart mogen ontvangen, dus ik ben voorzien, maar een andere blogger wordt er ongetwijfeld heel er blij van!

 2. Wat een coole winactie! Ik ben normaal gesproken helemaal niet van de winacties, maar we zijn nu toevallig op zoek naar zo’n kaart. Ik beheer namelijk een geschiedenismagazine, Historiek, en het leek ons leuk om zo’n kaart aan te schaffen, zodat we die kunnen gebruiken als we bijvoorbeeld op markten staan. Zodat we een beetje de aandacht trekken. En de rest van de tijd hangen we hem boven mijn bureau 🙂 Dus zou echt héél blij zijn als ik deze win. Ik volgde je al op Twitter, maar nu ook op Instagram & Facebook. Ik ga duimen! 🙂

 3. Het past niet in ons interieur, maar bij ons Dave zou die heel mooi staan in zijn studeer annex slaapkamer boven. Ik ben echt helemaal niet zo geografisch maar hij wel. Net zoals ons pap weet hij ook heel veel te liggen. Ik verdwaal echt overal. Wereldreis is niet aan mij besteedt. Misschien kan ik in de leer bij hem

 4. Ik mocht er destijds ook een uitzoeken, alleen we hebben geen plek meer op onze muren. Het hangt al ‘vol’ (nou ja, valt wel mee, maar ik wil niet alles helemaal volhangen. Ik zie graag ook nog witte stukken muur 😉 met kunst en schilderijen. Wel een hartstikke leuke winactie en prijs hoor, want ik keek destijds al meteen naar zo’n wereldkaart voor in de kinderkamer. Ontzettend grappige varianten zitten ertussen.

 5. Geweldig. Ik heb toevallig vorige week een kaart voor de slaapkamer van mijn zoon besteld. Mijn dochter wil er ook graag één, die met verfspatten. Ik loot dus graag mee!

 6. Dit is een leuk idee voor de kamer van mijn dochter!Dus ik doe graag mee aan deze leuke win actie. Geen idee welke zij leuk zal vinden, er is zoveel keuze…

 7. Als ik zo’n gigantische geweldige wereldkaart zou winnen, zou ik gillen van blijdschap. Sinds mijn verhuizing heb ik een kale muur boven de bank die wacht op een super mooie opvulling. Een wereldkaart zou er geweldig mooi staan, vooral die met de roze tinten past enorm goed in dit meiden huis. Duimen dus

 8. Een baby-wereldkaart voor onze dochter zou ontzettend gaaf zijn! Ik ben zelf dol op reizen en hoop haar veel van de wereld te mogen laten zien 🙂

 9. Karlijn van den Heuvel

  Wat een gave actie!!?? Schitterend voorop onze studeerkamer!? Ik maak hier graag mijn man Roy blij mee voor Valentijnsdag. Wat zal hij dit gaaf vinden!??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.