Home » YES! Een Nieuwe Lay-out

YES! Een Nieuwe Lay-out

YES! Een Nieuwe Lay-out

Mag ik jullie SaskiaDenkers.nl 2.0 presenteren! Na bijna anderhalf jaar vond ik het wel eens tijd voor wat nieuws. De afgelopen weken heb ik dan ook hard gewerkt. Achter de schermen, want je zag er bijna niks van. Zo zijn er bijvoorbeeld 166 oude, niet meer relevante, blog artikelen in de prullenbak beland. Ik heb verder eens heel kritisch gekeken naar welke WordPress plugins eigenlijk belangrijk zijn, en welke overbodig. Categorieën en Tags zijn hierzien en waar nodig aangepakt. En zo zijn er nog meer dingen achter de schermen gedaan. Van de week heb ik alles omgezet naar het nieuwe thema en heb ik lopen stoeien met een mooi kleurtje.

En wat vinden jullie van mijn nieuwe toffe logo? Na een paar dagen prutsen en weer opnieuw beginnen stond ‘ie vanmorgen ineens te pronken voor mijn neus.

saskia denkers

En toen, toen vond ik wel dat ik jullie mocht inlichten! Ik ga in elk geval met een super goed gevoel het nieuwe jaar in.

14 Reacties

 1. 29 december 2018 / 18:45

  Dit is iets wat ik heel graag wil doen, maar zo eng vind. Ik heb al 3,5 jaar hetzelfde thema, op zich tevreden, maar toch knaagt het verlangen naar verniewing. Ik vind het een mooie lay-out die je hebt. Neutraal, rustig en helder, daar houd ik van.

 2. 29 december 2018 / 18:50

  Ik vind je logo geweldig! Ikzelf wil ook graag een andere maar het lukt me niet echt. Ziet er tof uit allemaal!

 3. 29 december 2018 / 19:06

  Je nieuwe lay out is erg leuk geworden. Lekker strak.
  Je logo is een echte eye catcher!!

 4. Gabriëlle
  29 december 2018 / 19:27

  Ziet er goed uit, Saskia. Ik ben helemaal weg van je logo! Knap dat je dat zelf gedaan hebt. Mag ik vragen welk programma je daarvoor gebruikt hebt?

  • Saskia
   Auteur
   30 december 2018 / 10:07

   Hi Gabriëlle, dankjewel voor het compliment. Ik gebruik pixelmator op mijn mac (https://www.pixelmator.com). Een betaalbaar en goed alternatief voor het veel te dure photoshop.

 5. 29 december 2018 / 20:56

  Leuk hoor je nieuwe layout! Ik wil juist wat minder verandering en ben daar de afgelopen tijd zeker in geslaagd <3

 6. 29 december 2018 / 22:17

  Wat een mooi logo met sierlijke letters. Meestal vind ik sierletters ouderwets, maar dit vind ik juist ook wel weer helemaal van nu.

 7. 29 december 2018 / 23:47

  Wat een mooie logo. Mooie stijl heb je.

 8. 30 december 2018 / 9:58

  wat mooi zeg, en je logo zo leuk en simple, love it, ik verander mijn layout ook af en toe… like it

 9. 30 december 2018 / 14:18

  Ooooh het voelt zo goed om iets nieuws te hebben en lekker op te ruimen! Mooi, je nieuwe logo. Ik hou van dat soort handgeschreven letters 😀

 10. 30 december 2018 / 19:49

  Wat gaaf, ziet er heel clean uit! Ik word ook altijd helemaal vrolijk als ik mijn website weer in een nieuw jasje stop!

 11. 3 januari 2019 / 12:18

  Oooh wauw! Heel mooi. Ik hou wel van dit minimalistische. Gaaf!

 12. 9 januari 2019 / 18:19

  Gefeliciteerd met je nieuwe lay-out. Ziet er strak uit. Het logo vind ik ook mooi. Ik zit ook wel eens aan een restyle te denken. Hoe heb jij dat aangepakt? Heb je daar speciale plugin voor gebruikt? of heb je hem op een andere url gebouwd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: