Home » Zombie

Zombie

Vorige week liep ik er een beetje bij als een zombie. Ik was zo moe. Op tijd naar bed gaan hielp echter niets, ik sleepte me als het ware de werkdagen en -week door. Geen idee waardoor het kwam. Te weinig daglicht? Ik vertrek immers als het donker is naar mijn werk en ook bij thuiskomst is er geen greintje daglicht meer te bespeuren. Te weinig frisse lucht? Want hele dagen binnen. Te weinig beweging? Het is me even een raadsel.

Vrijdagavond na de finale van “the Voice” dan ook maar weer redelijk op tijd richting mijn bedje gekropen. Zaterdag ochtend werd ik zowat om half elf wakker. Half ELF! Echt niets voor mij. Meestal heb ik op zaterdag rond deze tijd mijn huishouden al volledig aan kant. Een halve dag weg, zonde. Maar ik voelde me wel uitgeslapen en een stuk fitter.

Het te weinig aan daglicht probeer ik deze week eens op te vangen door een klein kuurtje zonnebank te doen. Niet te veel en te lang, want goed voor je huid is het niet. De warmte van de lampen doen ook nog een extra goed aan mijn stijve spieren in rug en schouders. Bijkomend voordeel van de zonnebank, ik krijg weer een beetje kleur op mijn bleke snoet (duh).

En vanaf donderdag middag 12 uur heb ik kerstvakantie. De dag na kerst hoef ik pas weer op mijn werk te verschijnen. Heerlijk een weekje vrij. Een weekje wat ik ga besteden aan uitrusten, lezen, beetje sporten, wat fröbelen achter de pc, stapels films kijken en relaxen. Ik heb lief R dan ook moeten beloven dat ik geen kledingkasten ga uitmesten, zolders ga opruimen, of andere dingen doen die ik doe als ik vrij heb.

Verplicht ff NIETS, dus. En hopelijk gaan we op deze manier wat uitgeruster 2013 tegemoet…

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 18 december 2012 / 9:50

    Geniet er lekker van!
    Ik ga het ook zeker doen, een weekje vakantie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: